Războinica de la Exatlon cu suflet de aur. Mădălina Linguraru a făcut un gest extraordinar pentru un băiat în scaun cu rotile. E un om cu inima mare

Mădălina Linguraru alături de alți războinici precum Ciprian Silași, Iulian Pîtea au mers în vizită la Sibiu acolo unde l-au cunoscut pe unul dintre admiratorii lor.

Author: E. V. joi 07 februarie 2019 , 13:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tânărul aflat în scaun cu rotile s-au bucurat enorm să-și vadă idolii în persoană, iar Mădălina Linguraru i-a dat un autograf pe tricoul pe care cu siguranță de acum înainte o să-l poarte cu mare mândrie.

"Nu cred că există un sentiment mai frumos ca atunci când reușești să aduci un zâmbet pe chipul unui copil", a fost comentariul postat de fosta concurentă de la Exatlon în dreptul imaginilor postate pe un site de socializare.

Citeste si: Și-a lăsat copilul în vagon singur ca să iasă să fumeze o țigară. S-a uitat și trenul deja plecase. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Cine este Mădălina Linguraru

Mădălina Linguraru (n. 26 noiembrie 1992) este o practicantă a luptelor în sitl liber din România care a câștigat medalia de aur la Jocurile Francofoniei desfășurate la Nisa, Franța în anul 2013. În anul 2017, Linguraru a câștigat medalia de bronz la categoria 48 kg și medalia de aur la categoria 50 kg în cadrul Jocurilor Francofoniei din Abidjan.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si