Într-un moment în care omenirea pare să aibă tot mai multă nevoie de credință, mai mulți români au ales să ridice o rugăciune colectivă pentru ca planeta să se vindece. Printre pariticipani se numără și mama lui Ionuț, băiatul de 4 ani ucis de câini în apropierea parcului Tei, în 2014. Andreea Anghel a postat pe contul ei de socializare, în urmă cu câteva zile, un apel către cei care vor să participe la această manifestare de credință.

”La 9 pm, în seara aceasta, suntem rugați să ne alăturm timp de trei minute să ne rugăm pentru stoparea COVID-19, întăărirea credinței, sănptate, înțelepciune, armonie și recunoștință.

Vă rugăm să transmiteți acest mesaj oricui știți că ar participa cu noi.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Puterea rugăciunii la nivel mondial este URIAȘĂ!

Doamne ajută!”, a scris Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

Citeste si: Mesajul emoționant al mamei lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini! Ce spune despre copilul ei, pe care trebuia să îl sărbătorească astăzi, de Sf. Ion

Mama lui Ionuț a început, în urmă cu câteva luni, să studieze theta-healing și conduce o asociație înființată în memoria fiului ei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si