Cazurile disparițiilor de la Caracal par a nu avea nicio rezolvare din partea autorităților. Astfel, familiile Luizei și Alexandrei încearcă să ia totul pe cont propriu, pentru a elucida tot misterul în care Gheorghe Dincă încearcă să îl mențină în această situație.

Zilele trecute, au apărut informații conform cărora Luiza ar trăi în Italia, și ar face prostituție chiar pe una dintre cele mai cunoscute străzi de "profil", lucru ce schimbă radical datele problemei.

Luiza este prostituată în Italia?

O femeie susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani.

”Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc, un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă.

Mama Luizei Melencu a luat o decizie șoc! ”Nu o mai interesează răzbunarea”

Dacă spusele femeii sunt adevărate, Monica Melencu este dispusă să și "colaboreze" cu persoanele care i-ar fi luat față.

În acest scop, mama Luizei Melencu a luat o decizie șoc, dezvăluită de Tonel Pop. "Femeia vrea să negocieze un schimb cu proxeneții. Ei să îi dea fata înapoi, iar Gheorghe Dincă și întreaga lui familie să fie reținută după gratii, fiindcă par a fi toți vinovați", a spus avocatul.

Citește totul pe știrilekanald.ro

Foto Inguam/ Bogdan Dănescu

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si