Mama Luizei Melencu a cedat nervos: ”Eu mă arunc în fața mașinii”

Sunt momente foarte grele pentru mama Luizei Melencu. Femeia a primit amenda de 5.000 de lei, primită după ce a refuzat să dea curs citațiilor în care i se cereau să vină să ofere probe ADN. Monica Melencu a izbucnit în lacrimi și a cedat nervos, considerând că este inadmisibil să se afle într-o astfel de situație, ca parte vătămată.

R.B., miercuri 02 octombrie 2019 , 16:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute la Caracal, este disperată. Are de plătit 5.000 de lei, după ce a refuzat să meargă să i se ridice probe ADN, pentru ancheta condusă de FBI.

Citeste si: Dovada că Luiza Melencu trăiește! Mama adolescentei a spus tot!

În direct la TV, femeia a început să plângă, disperată că se află în această situație, în condițiile în care suferința generată de dispariția fiicei sale sunt deja atât de greu de suportat. Și-a strigat durerea și a explicat că nu vrea decât un singur lucru: să își poată strânge din nou copilul în brațe.

Citeste si: Gestul extrem al lui Gheorghe Dincă care poate distruge întreaga anchetă

„Uitați-vă în ce hal am ajuns, ca pare vătămată! Uitați-vă în ce hal am ajuns! O să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta. Nu e vorba de bani! Cineva nu ne caută copiii, vor să ni-i ia numai morți! Deci, nu mai pot, disper! Credeți-mă, că mă arunc în fața mașinii. Să-mi aducă copilul! Nu vreau nimic de la țara asta, îmi vreau copilul, atât vreau! E posibil așa ceva? Să intri, să nu primești nicio explicație? Am luat această amendă pentru că nimeni nu ne-a explicat!”, și-a strigat durerea Monica Melencu, la România TV.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si