Mama Luizei Melencu, declarații sfâșietoare despre fiica ei ”Luiza nu va mai fi aceeași” Cum spune femeia că ar arăta ACUM fata răpită de Gheorge Dincă

Sunt 7 luni de când Luiza Melencu a dispărut de acasă, fiind răpită de Gheorghe Dincă. Deși bărbatul a recunoscut că a ucis-o pe tânără, familia ei speră că fata se va întoarce acasă.

C.L., duminică 17 noiembrie 2019 , 22:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Luiza Melencu a dispărut la jumătatea lunii aprilie, dar până la finalul lunii iulie, atunci când polițiștii l-au prins pe Gheorghe Dincă în urma apelului la 112 al Alexandrei Măceșanu, familia nu a avut nici o informație de la autorități. Gheorghe Dincă a declarat, la câteva zile după ce a fost prins că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, cele două fete pe care le răpise la interval de câteva luni.

Dacă despre Alexandra Măceșanu, Dincă a spus că a omorât-o, iar trupul i l-a ars într-un butoi din curte, despre Luiza Melencu a afirmat că nu mai ține minte unde i-a aruncat trupul, iar anchetatorii au căutat ba la marginea unei păduri, ba în apă.

De când cazul celor două fete a fost făcut public și au existat mai multe persoane care au susținut că le-ar fi văzut în Italia, în zone în care se află prostituate, mama Luizei Melencu susține că a primit mai multe mesaje, scrisori și informații privind locul unde se află fiica ei, din păcate însă toate s-au dovedit false.

Mama Luizei Melencu: ”Nu știu în cine să mai am încredere”

Cea mai recentă astfel de informație, mai exact imagini cu o prostituată româncă, a primit-o chiar de la Alexandru Cumpănașu. În imagini s-a dovedit că nu era Luiza Melencu, iar spun unii, Alexandru Cumpănașu ar fi știut acest lucru înainte de a-i arăta Monicăi Melencu video cu tânăra.

Citeste si: Prima poză cu Luiza Melencu după ce a fost găsită în Italia! "Sigur este și Alexandra alături"

Citeste si: Lui Gheorghe Dincă i-a fost prelungit mandatul de arestare! Avem ultimele informații

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

”Noi ne agățăm de orice fir de ață. Nu este prima data când am fost induși în eroare. Nu știu în cine să mai am încredere”, a spus mama Luizei Melencu, deznădăjduită de faptul că este asaltată cu informații false despre fiica sa.

Monica Melencu a făcut și o mărturisire sfâșietoare despre sentimentele și gândurile sale legate de copila ei. ”Știm că Luiza nu va fi la fel când se va întoarce acasă. Nu va mai fi aceeași care a plecat, sunt conștientă de asta”, a spus mama Luizei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si