Mama unui artist cunoscut a fost bătută de vecini. "Am fost amenințată cu moartea de când m-am mutat"

Mama unui celebru compozitor de muzică de la Hollywood îşi acuză vecinele că ar fi bătut-o şi ar fi sechestrat-o în scara blocului. Femeia, fostă handbalistă în divizia A, spune că trăieşte în teroare, de când s-a mutat în acel bloc.

Author: K.B. miercuri 05 iunie 2019 , 18:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Am fost amenințată cu moartea de când m-am mutat și a zis că îmi rupe picioarele, văd că întâi mi-a dat în cap", spune femeia de 75 de ani, care susţine că nu e prima dată când familia care locuieşte cu un etaj mai sus ar fi atacat-o!

Citeste si: A câștigat premiul ”British Erotic Award for Sex Worker of the Year”, iar fiica ei de 18 ani este tare mândra de ea. ”Face bine altor oameni!”

Citeste si: Bacalaureat 2019. Rata de promovare la sesiunea specială a BAC-ului a fost de peste 85%!

"M-a atacat în fiecare an de două-trei ori. Dumnezeu m-a scăpat că n-am murit și sunt azi aici. Mi-a dat în cap. Motivul nu îl știu. Muzică nu putea să fie. Făceam curățenie pe scară și mi-a dat cu mopul în cap și a vrut să între și peste mine în casă.

Curgea sângele pe mine așa. M-a lovit aici în moalele capului. Ea lucrează ca liftieră la spital. A știut unde să mă lovească, ea lucrând într-un spital. M-a stropit cu o substanță că mi-a ars pielea. M-a făcut în toate felurile, odată nu m-a lăsat să ies din bloc, m-a sechestrat, am chemat poliția", a spus Mariana.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Evaluare Națională 2019. Broșuri întârziate, absolvenți cu planuri încurcate!

Citeste si: Omul care gestiona banii PSD și-a dat demisia

Mariana spune că după o carieră sportivă de invidiat, a sperat că mutarea sa în acest bloc o va face să aibă o viaţă liniştită, dar viaţa sau mai degrabă vecinii aveau să îi spulbere această speranţa.

"Am fost handbalistă la Steaua Telaj unu Ploiești în divizia A. După asemenea carieră, până la 75 de ani nu mă așteptam să primesc așa ceva. Eu am un copil și copilul meu are 3 copii. El este compozitor și muzician. E compozitor de muzică pentru filme. De opt ani nu ne-am văzut", a spus Mariana.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si