Bacalaureat 2019. E clar că rata de promovare la sesiunea specială a BAC-ului este mare. Conform situaţiei centralizate, din totalul celor 147 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat din acest an, 125 de elevi au promovat, rezultând o rată de reuşită de 85,03%. Pe tranşe de medii situaţia arată astfel: 39 de medii între 9 şi 9.99, 33 între 8 şi 8.99, 32 între 7 şi 7.99,

respectiv 20 între 6 şi 6.99.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier- wowbiz.ro

Citeste si: Bacalaureat 2019. O treime din elevi nu s-a înscris la examenul de BAC! Totul s-a întâmplat la Arad!

Bacalaureat 2019. Un singur candidat a promovat cu media 10 

La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10.Sesiunea specială se organizează pentru absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea loturilor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.( vezi ce spun liceenii după prima probă)

Bacalaureat 2019. Care este calendarul probelor

Bacalaureat 2019. S-a aflat rata de promovare la sesiunea specială a BAC-ului. Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2019 a început luni, 3 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). Proba va continua în data de 4 iunie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (5- 6 iunie).

În zilele de 7, 10 și 11 iunie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 12-13 iunie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C). Candidaţii de altă confesiune decât cea ortodoxă, care sărbătoresc Rusaliile în data de 10 iunie, pot fi programaţi pentru susţinerea probei D în zilele de 7 şi 11 iunie. Prima probă scrisă- Limba si literatura română - Ea)- va avea loc luni, 1 iulie. Proba la Limba si literatura maternă- Eb)- este programată marți, 2 iulie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie. Ultima probă scrisă- cea la alegere a profilului și specializării- proba Ed)- se va desfășura joi, 4 iulie. Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00- 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si