Potrivit poliției din Daly City, California, Frances Kendra Lucero, în vârstă de 27 de ani, s-a certat aprins cu soțul ei, Romier Narag, în drum spre casă de la o cină de familie.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață culegând flori. Acesta voia să îi dăruiască soției sale o floare de mimoză 

Scena violentă a avut loc în data de 6 martie, la ora locală 19,30 conform Daily Mail.

Citește și: În urmă cu 3 ani, Cara era dependentă de heroină și trăia pe străzi. Acum este de nerecunoscut

Narag a scos o armă de foc, un pistol de 9 milimetri, și a împușcat-o pe Lucero din spate, în timp ce ea alerga spre casa lor, lângă centrul comercial Westlake.

Patru gloanțe trase în fața celor doi copii mici

Potrivit poliției californiene, Lucero ar fi avut patru răni de gloanțe, ea fiind împușcată mortal în fața celor doi copii ai săi, în vârstă de 3 și 4 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un rus a distrus un Lamborghini Urus de 250.000 de euro. Este incredibil motivul pentru care a recurs la un astfel de gest

Cearta dintre cei doi soți ar fi pornit de la o discuție avută la cina de unde veneau spre casă, în familia extinsă a celor doi. 

Bărbatul a fost acuzat de mai multe infracțiuni: crimă, punerea în pericol a copiilor, deținerea unei arme de foc ascunse într-un vehicul și deținerea unei arme încărcate.

Cearta dintre cei doi soți a pornit de la un motiv banal

vvv

Narag se află în prezent în spatele gratiilor la Centrul de corecție Maguire și va apărea în instanță pe 16 martie în legătură cu incidentul. El riscă o condamnare pe viață,

O strângere de fonduri pentru mama a doi copii a ajuns la 37.500 de dolari – fondurile fiind destinate înmormântării ei.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Un membru al familiei a scris pe pagina GoFundMe: „Frances și-a dedicat viața copiilor ei și a răspândit mereu dragostea pe care trebuia să o împărtășească. A fost cea mai autentică, gânditoare, loială și ambițioasă femeie pe care am fost binecuvântați să o cunoaștem cu toții. Frances a fost acel prieten care te-ar ajuta să sărbătorești vremurile bune și să nu te ofere decât sprijin în momentele rele. Era o mamă, o fiică, o soră și o prietenă frumoasă, care a schimbat în bine nenumărate vieți în jurul ei".

„Ea își lasă cu tristețe în urmă mama, tatăl, frățiorul, surioara și cei doi bebeluși”, mai spune uchiul tinerei.

Copiii care au trecut prin tragedia inimaginabilă vor fi crescuți de buniicii din partea mamei.

Frances Kendra Lucero

Mămică Frances Kendra Lucero, ucisă în fața celor doi copii mici

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si