Matt Paranormal susține că a simțit o „zgârietură dureroasă” după ce se presupune că a auzit un spirit dându-i un avertisment violent.

Citește și: Horoscopul săptămânii 13- 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Vânătorul de fantome se afla într-o presupusă casă bântuită, în care făcea o investigație la cererea proprietarilor.

Bărbatul cu capacități paranormale susține că atacul violent s-a petrecut în timpul transmisiunii pe Facebook Live.

Cum s-a petrecut incidentul paranormal

Investigatorul paranormal susține că a fost „atacat de un spirit” după ce o voce sumbră l-a avertizat despre „violență” în timpul unui live pe Facebook.

Citește și: În urmă cu 3 ani, Cara era dependentă de heroină și trăia pe străzi. Acum este de nerecunoscut

Matt Paranormal, din Wrexham, Țara Galilor, găzduia joi un live pe pagina sa de Facebook, folosind o casetă "Alice".

Citește și: Se spală de Buna Vestire 2023? Este sărbătoare mare pe 25 martie 2023

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cutia sau caseta "Alice" este un dispozitiv software folosit în cercetările și investigațiile paranormale pentru a vorbi cu lumea spiritelor.

În timpul sesiunii, cutia ar fi emis cuvântul „amenințare” și „violent” în primele minute.

Dialogul cu spiritul violent s-a lăsat cu sânge

Mai târziu s-a auzit din nou cuvântul „violent”. În videoclip, Matt poate fi auzit invitând spiritele să i se alăture și să stea cu el în jurul mesei.

Când cuvântul „violent” este rostit cu voce tare, el răspunde spiritului spunând: „Poți să fii violent cu mine, nicio problemă cu asta. Dacă vrei să-mi faci rău, te rog, vino în față, nu mă tem. de tine"

Citește și: Soția și cei trei copii ai unui pompier, morți în incendiul la care el a ajuns prea târziu

După ședința de spiritism, investigatorul spune că, în timp ce trecea pe ușă pentru a pleca, a simțit „cea mai dureroasă zgârietură” pe degetul mic de pe mâna dreaptă, potrivit Daily Post .

Când a privit în jos și-a dat seama că sângele îi curgea din mână. El a spus că rana a sângerat aproximativ 10 minute și că este probabil să lase o cicatrice.

Matt Paranormal este cunoscut și pentru că deține o păpușă bântuită numită Annie, pe care a cumpărat-o crezând că ar putea fi posedată.

Britanicul s-a dotat cu echipamente paranormale în speranța de a dovedi că există viață după moarte și a apărut chiar la emisiunea matinala de la ITV cu păpușa sa.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Annie era în cameră în momentul emisiunii live pe Facebook, atunci când Matt spune că a simțit o zgârietură ascuțită pe deget.

Vorbind despre incident, Matt a spus: „Nu au fost date nume în timpul sesiunii, așa că nu sunt sigur cine erau spiritele. Annie era în cameră în acel moment, dar nu pot confirma dacă păpușa a fost sau nu cea care a făcut-o. Singurul lucru pe care mi-l pot imagina este că nu au vrut să plec și știau că a fost ultima dată în care urma să intru în direct de acolo, de parcă ar fi fost un avertisment”.

„Clădirea în care mă aflu are aproximativ 200 de ani și datează din perioada georgiană și știm deja de o familie de spirite aici”, a adăugat el.

În mod surprinzător, Matt nu este deloc dezamăgit sau speriat de ceea ce s-a întâmplat și chiar a spus că „așteaptă de opt ani” să fie „atacat de un spirit”.

El a adăugat: „În orice caz, mă face mai entuziasmat și mai ambițios".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si