Managerul demis al spitalului din Caransebeș, atac dur la Marcel Vela

Adrian Cican, fostul manager al spitalului din Caransebeș, a lansat un atac devastator la adresa actualului ministru de interne, Marcel Vela.

Author: Petru Luca vineri 08 mai 2020 , 11:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adrian Cican, fostul manager al spitalului din Caransebeș, a lansat un atac devastator la adresa actualului ministru de interne, Marcel Vela. Deși Cican a fost asigurat de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, că nu are nici un amestec în revocarea sa recentă din funcția de manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, fostul manager a ieșit la atac.

Iată ce a declarat oficialul despre Marcel Vela și despre cel care a fost înaintea lui manager al spitalului in timpul unei conferinte de presa. 

Citeste si: Ludovic Orban îl contrazice pe Marcel Vela: „Vom prezenta public această informație, când se va lua o decizie”

Amenințat cu controale care să scoată la iveală interese meschine, afaceri necurate și management defectuos, Adrian Cican le-a cerut instituțiilor trimise de prefectul Cristian Gâfu să verifice câteva lucruri și din urmă. De pe vremea când actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, era primarul Caransebeșului, iar Gheorghe Borcean, managerul spitalului.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

”Contractele de concesiune cu medicii și Societatea Civilă Medicală din Caransebeș a doctorului Borcean, de cine au fost semnate? Vă spun eu, de domnul Vela, fostul primar, senator, actual ministru! De aceea până acum nu s-a făcut nimic în acest spital! Pe timpul cui s-au făcut datoriile spitalului, ascunse în contabilitate? Vă spun eu, pe timpul domnului Vela! În 2002 directorul dr. Borcean a desființat Ambulatoriul prin Ordin de Ministru al Sănătății și imediat înființează Ambulatoriul lui privat care a fost acceptat timp de 18 ani, dintre care 12 ani pe timpul domnului primar Vela! Al cui cuscru, soră și alte rude și rubedenii din Armeniș sunt angajate și de când în acest spital?”, a răbufnit Cican, menționând că totul poate fi dovedit cu acte.

Mai mult decât atât, Adrian Cican dă de înțeles că a început războiul, vânătoarea ministrului Vela, a lucrurilor neștiute despre acesta care îl pot termina ca om politic. ”Vor urma și alte detalii din relațiile nevăzute și nebănuite ale domnului Vela și domnului dr. Borcean din anumite structuri de utilitate publică. Domnule ministru și domnule prefect, știu că îmi pregătiți dosare penale și eventual o incriminare sau reținere, dar nu îmi este frică, nu am luat și nu am dat șpagă! Distrageți atenția și tergiversați înființarea ambulatoriului și schimbarea structurii spitalului deja aprobată, dar nu o să vă lase caransebeșenii, vă garantez! Ce va urma va fi minunat! M-ați stârnit! Nu iert și nu uit!”, a fost avertismentul lui Cican la adresa ministrului Marcel Vela ”, potrivit expressdebanat.ro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si