Managerul Spitalului Judeţean Focşani şi şapte angajaţi, confirmaţi cu coronavirus

Managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, şi şapte angajaţi ai unităţii medicale au fost infectaţi cu coronavirus.

M.A., vineri 10 aprilie 2020 , 15:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, Cătălin Graur, la nivelul judeţului Vrancea, sunt infectate cu coronavirus 31 de cadre medicale de la Spitalul Militar Focşani, un cadru medical de la spitalul din Adjud, iar la Spitalul Judeţean ”Sfântul Pantelimon” Focşani sunt şapte cadre pozitive.

Citeste si: Aglomeraţie în Piaţa Obor din Bucureşti/ Forţele de ordine au restricţionat accesul - VIDEO

De asemenea, a fost infectat cu coronavirus şi managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, fiind contact al unei persoane bolnave. Acesta era în izolare de circa 2 săptămâni, în spital, refuzând să mai plece acasă pentru a nu-şi pune în pericol familia. Managerul spitalului din Focşani este asimptomatic.

Citeste si: Primăria Capitalei va cumpăra 3.000 de teste pentru angajaţii din transportul public în comun, termoficare, iluminat public şi servicii sociale

Pe de altă parte, noi cazuri au fost confirmate şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În fiecare dintre cele două instituţii sunt câte două cazuri confirmate.

Citeste si: Prima femeie pilot de supersonic din România a condus aeronava NATO care a adus 100.000 de combinezoane din Coreea de Sud! Citește povestea fabuloasă a Simonei Măierean!

”În urma anchetei epidemiologice s a stabilit că sunt 10 contacţi direcţi la nivelul ISU Vrancea şi 12 contacţi direcţi la SAJ Vrancea. Dintre aceştia, 4 sunt simptomatici, fiind internaţi la Boli Infecţioase şi urmează să fie testaţi”, declarat  directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

Potrivit informaţiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, Vrancea numără 95 de bolnavi COVID 19

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si