Fost mare fotbalist la FC Bihor, Steaua sau Rapid, Marcel Pușcaș (58 de ani) este în prezent președintele Universității Craiova, echipă ce activează în al treilea eșalon valoric. Om de afaceri respectabil, Marcel Pușcaș a fost căsătorit cu solista Luminița Anghel, după care a divorțat și s-a recăsătorit cu judecătoarea Elena Burlan. Ieri, fostul mare jucător a postat un mesaj emoționant la dispariția lui Gheorghe Vitian, un fost coleg de generație de la FC Bihor, decedat la 59 de ani. 

Citeste si: Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan din cauza traficului din Bucuresti: "Fluidizeaza-te de la guvernare"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Viți: Am copilărit impreună. El locuia pe Magheru, inainte de-a se construi blocul Cicero. Eu locuiam pe Magheru 21 la etajul 1. Jucam fotbal seara de seara la banci 4×4.  Aveam 12-15 ani. La FC Bihor jucam impreuna. El stangaci, dar comod, eu mijlocas central harnic. Era feblețea lui Zilahi Laci-baci. Eram toata ziua cu el si Dănuț Mihelea. Eram toți la Generală 4, actuală Oltea Doamna.

Eram cu un an mai mic si cu doi ani de fotbal mai mic. Mama lui facea la domiciliu briz-brizuri pt nunti.
Era elegant si super fain. Să te odihneasca Dumnezeu, Gyuri! Nu te voi uita!”, a notat afectat Marcel Pușcaș.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si