Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan din cauza traficului din Bucuresti: "Fluidizeaza-te de la guvernare"

Deranjat ca in marile intersectii ale Bucurestiului nu mai sunt agenti de circulatie, Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan sâmbătă 22 septembrie 2018 , 10:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-o postare vehementa, Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan, ministrul de Interne.  “Agentii de circulatie ce naiba fac? Tovarăşa Carmen sau tovarăşul Dan, că de când cu referendumul nu mai ştiu care-i Carmen si care-i Dan, aflaţi că Bucureştiul nu-i Alexandria”, a scris fostul sot al Luminitei Anghel.

Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan: "Cum e posibil sa nu fie nici un agent?"

“Cum e posibil ca intr-un oraş in care se mişcă zilnic 3 milioane de maşini, la ore de trafic intens, zicem 8-10 si 17-19, să nu fie nici un agent de circulatie in marile noduri? Azi pe ruta Romană- Guvern-Charles de Gaulle- Arcul de Triumf- Romexpo nu s-a aflat nici un agent. Ieri, la orele 17-19, aşijderea”, a continuat fostul fotbalist, care a candidat si la presedintia FRF.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan: "Cand tu esti in trafic stau smirna"

Revoltat de situatia din trafic, Marcel Puscas o desfiinteaza pe Carmen Dan.  “Ce-i pui să facă ministrule? Stau in boscheţi si pândesc radarele? Numără incasările? Când tu esti in trafic stau smirnă, câte 5-6 bucăţi agenţi. Fluidizează naibii, traficul! Ori,  fluidizeaza-te de la guvernare !”,  a incheiat Marcel Puscas.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si