Au facut furori pe scena! Imbracate sumar si cu tatuajele la vedere participantele la "Miss Tattoo" au demonstrat ca frumusetea sta in... atitudine!

HELID AYAMA- organizator ,,Miss Tattoo": "Nu marcam frumusetea fizica (corpul), ci atitudinea, imputernicirea, munca femeilor, dezvoltarea lor si din acest motiv categoriile noastre (in concurs) depasesc modelele estetice deja determinate (de catre societate).

"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

La marea conventie au participat si artisti tatuatori din intreaga lume. Asa ca cei care au venit sa vada concursul de Miss si au fost inspirati de tatuajele domnisoarelor au putut pleca acasa cu un suvenir....pe viata!

 
Chispa Moreno- tatuator Peru: "Participam la targuri pentru a arata ceea ce avem, pentru a ne arata munca, pentru

altii sa vedem ceea ce facem, arta noastra si cred ca oamenii din America de Sud ies in lumea (tatuajelor) pentru ca avem pasiune pentru ce facem."
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si