Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a provocat un accident rutier fiind sub influența substanțelor interzise

Cântăreața Margherita de la Clejani și-a aflat sentința dată de judecători, după ce în luna mai 2020 s-a urcat la volan fiind sub influența drogurilor și a provocat un accident rutier.

Author: Albert Matei joi 30 iunie 2022 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, magistrații de la Curtea de Apel București au stabilit pedeapsa pentru faptele comise de Margherita în luna mai a anului 2020.

Judecătorii au înăsprit pedeapsa inițială pe care Margherita a primit-o la instanța de fond

"Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)" , se menționează în decizia instanței.

Judecătorii Curții de Apel București au aplicat astfel o pedeapsă mai aspră față de cea pe care Margherita a primit-o anul trecut și împotriva căreia Parchetul a depus apel. 

Inițial, instanța a hotărât ca Margherita din Clejani să plătească o amendă penală în valoare de 16.000

de lei. Ulterior, magistrații Curții de Apel București au modificat această sentință și au majorat la 40.000 de lei suma pe care trebuie să o achite cântăreața.

Citeste si: VIDEO |Tradiția pe care a încălcat-o Roxana Dobre la nunta cu Florin Salam. Cum au reacționat invitații

Margherita nu mai are dreptul să conducă o perioadă de 3 ani

Pe lângă amenda primită, cântăreața din familia Clejanilor are interzis la condus pentru o perioadă de 3 ani, deși inițial judecătorii îi suspendaseră acest drept pentru un singur an.

Citeste si: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare. Vești proaste în familia Clejanilor

A provocat un accident după ce a condus drogată

Pe data de 23 mai 2020, Margherita de la Clejani provoca un accident rutier pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4, București. În momentul în care agenții de poliție au sosit la fața locului, aceștia au observat un comportament bizar afișat de cântăreață. În urma testării acesteia, autoritățile aveau să descopere că Margherita s-a urcat la volan după ce a consumat substanțe interzise.

Citeste si: Cine sunt vedetele care au recunoscut că au consumat substanțe interzise. Connect-R a renunțat la ele după ce organismul său dădea semne că nu mai rezistă


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si