Margherita de la Clejani scapă de pedeapsa în care autoritățile au cerut pușcărie pentru ea. Bruneta are parte de o veste bună, de data aceasta. „Respinge ca rămasă fără obiect cererea de înlocuire a pedepsei amenzii cu închisoarea formulată de către Biroul Executări Penale al Judecătoriei Sectorului 4 București cu privire la intimata MANOLE MYRIAM-MARGARETA. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 400 de lei, se avansează din fondul special al Ministerului Justiției către Baroul București.

Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare”, este hotărârea rămasă, acum, definitivă.

Margherita de la Clejani a condus sub influența drogurilor

Fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost condamnată penal pentru că a condus sub influența drogurilor. „Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 de zile amendă x 200 de lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)", se arată în decizia instanţei”, a decis Curtea de Apel din București.

Citește și: VIDEO| Fulgy de la Clejani a comis-o din nou și este în vizorul Poliției! Ce a făcut de data asta

Citește și: Margherita de la Clejani și-a depus CV-ul la resurse umane! S-a înscris într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, cântăreața nu are voie să mai conducă în următorii trei ani. Pe 23 mai 2020, Margherita de la Clejani a lovit o mașină, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 al Capitalei. După verificări, s-a constatat că vedeta se urcase la volan în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise.

Citește și: VIDEO -Ieșirile delirante ale lui Fulgy. Tânărul este tratat la spital

Citește și: Fulgy a primit doi ani de închisoare cu suspendare sub acuzația de tâlhărie! Decizia este definitivă și irevocabilă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si