Maria Ghiorghiu anunță MAREA SCHIMBARE din România: Proteste uriașe

Maria Ghiorghiu anunță pe blogul ei ”proteste uriașe” în România. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

R.B., vineri 18 octombrie 2019 , 17:21

Maria Ghiorghiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Ghiorghiu. ”Vedeam înspre Sud, Sud-Est "o Mare" de oameni; o mulțime uriașă de protestatari sub un cer de noapte. Oamenii protestau pașnic, când, la un moment dat, peste capetele lor trece o lumina roșie ca de laser, ce-i învăluie pe toți. Oamenii au început să devină mai plini de energie, mai euforici.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, la un pas de moarte. Ultimele informații despre starea clarvăzătoarei

Maria Ghiorghiu. Unii dansau și strigau cu mâinile ridicate, alții săreau în sus de parcă ar fi vrut să vadă ce se întâmplă mult în faţa lor, alții deveniseră violenți și crispați. Era o nebunie totală.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, operată de urgență după ce și-a prevăzut problemele de sănătate: ”M-am simțit rău toată luna septembrie”

Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu. Prieteni dragi, din păcate, vom auzi de astfel de proteste uriașe, dar care nu vor manifesta adevărată voință și credință a oamenilor prezenți. (...) Să nu ne pierdem credința și nădejdea în Dumnezeu și Măicuța Domnului, să fim buni și milostivi, iar pe aproapele nostru să-l iubim ca pe noi înșine”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei. 

Citeste si: Maria Ghiorghiu: ”Sub casă sunt două cadavre”! Clarvăzătoarea spune că anchetatorii ar trebui să sape sub locuința lui Gheorghe Dincă

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si