Mariana Cojocaru, dezvaluiri despre casatoria ei si fostul sot! Celebra horoscopista a divortat in urma cu sapte ani

Pe Mariana Cojocaru o cunoaste toata lumea, fiind una dintre cele mai cunoscute astroloage de la noi. Putina lume stie ca horoscopista este divortata.

C.L., miercuri 19 septembrie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Recent, intr-o emisiune tv, Mariana Cojocaru a marturisit ca a divortat in urma cu 7 ani, abia cand fata ei era deja mare.

“Eram intr-o relatie in care nu comunicam absolut deloc. Si imi gasisem refugiul in copii si in munca. Cu toţii suportam multe lucruri pana cand se fac copiii mari. Eu am fost cea care a luat decizia, eu am zis stop-joc, pentru ca nu mai putea functiona relatia aşa. Sunt de sapte ani divortata, dar relatia se stinsese de mai mult timp. M-am eliberat dintr-o casatorie care nu era tocmai inspirata. Imediat mi-am recapatat bucuria de viata”, a povestit Mariana Cojocaru despre divort. 

Mariana Cojocaru, divort! Horoscopista a pastrat casa, dar si-a despagubit fostul sot 

Dupa divort, sotii au facut si partajul la judecatorie, in urma caruia casa in care acestia locuisera pana atunci, a revenit Marianei Cojocaru, care insa si-a despagubit fostul sot. "Partile sunt de acord cu atribuirea bunului in integralitate catre Cojocaru Mariana, cu obligarea acesteia la plata unei sulte catre Cojocaru Gabriel. Partile sunt de acord cu stabilirea in favoarea reclamantei Cojocaru Mariana a unei cote de contributie de 85% la dobandirea bunului, restul de 15% reprezentand contributie a paratului Cojocaru Gabriel. Partile declara ca valoarea bunului este stabilita la 121.390,53 lei, din care sulta care revine paratului este in cuantum de 18.208,58 lei, care se va achita de catre reclamanta paratului", se arata in decizia judecatorilor privind partajul locuintei sotilor Cojocaru. 

Se pare ca fostul sot al Marianei Cojocari, dupa despartirea de aceasta, s-a mutat in Germania, unde locuieste si acum.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si