Mariana, de la “Exatlon”, a avut o copilarie extrem de rea: "Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat"

Mariana Nenu este campioana Romaniei mai putin cunoscuta publicului inainte de a-si face debutul in show-ul “Exatlon”, unde lupta ca parte din Echipa Razboinicilor pentru premiul de 100.000 de Euro.

V.P., luni 22 ianuarie 2018 , 13:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este specializata la probele ultra-maraton, cel mai recent succes pe care l-a avut concurenta din Echipa Razboinicilor a fost la Spartatlonul din Grecia, una dintre cele mai dure curse de maraton din lume, acolo unde s-a clasat prima, intr-o cursa de 247 de kilometri. Pentru a-si castiga existenta, razboinica Mariana lucreaza ca menajera, activitate pe care o considera un adevarat antrenament de fitness.

Oferindu-le suport moral colegilor de echipa de fiecare data,  Mariana demonstreaza ca incercarile dureroase la care a fost supusa au calit-o, ajutand-o sa se ridice atunci cand viata o ia pe nepregatite.

Spirit de invingatoare, Mariana a doborat record dupa record, cursa de 121 de kilometric parcursi in 12 ore propulsand-o in top: Mariana a inregistrat cea mai buna performanta feminina din Romania si a cincea in lume.

 

Sub efectul esecului de aseara si intr-un moment de confesiune sincera in fata Alinei, Mariana a rememorat conditiile vitrege si traseul sinuos al vietii sale.

“Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea. Acolo am facut gimnastica de la trei la noua ani, apoi m-a luat mama la Videle, in Teleorman si acolo am continuat cursurile claselor generale”, a spus aceasta cu lacrimi in ochi.

Mariana are un singur tel in urma competitiei “Exatlon”, din care spera sa fie invingatoare.

“Stiu ca am suferit enorm … Si cu serviciul m-am chinuit, si cu chiria, dar nu mai vreau. De aia am venit aici, ca sa ma lupt, sa castig Exatlonul, sa imi iau casa”, si-a inchis optimist discursul Mariana in fata colegei sale.

Nu pierdeti astazi o noua confruntare intre Razboinici si Faimosi, urmarind o noua editie exploziva “Exatlon”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si
TAGURI
exatlon