Mariana de la Exatlon are o altă părere! Cine crede că ar fi fost un antrenor mai bun decât Ionuţ Jaguarul, din echipa Războinicilor
Life

Mariana de la Exatlon are o altă părere! Cine crede că ar fi fost un antrenor mai bun decât Ionuţ Jaguarul, din echipa Războinicilor

M. P.
19 oct 2018

Giani Kiriţă şi Ionuţ Jaguarul au ajuns în Republica Dominicană, unde îi vor antrena pe concurenţii din sezonul 2 Exatlon.

Imediat după difuzarea emisiunii, La Fan Arena s-a dezbătut pe larg sosirea celor doi în Republica Dominicană. Cătălin Cazacu, Victor Slav, Cătălin Dumitrescu şi Mariana au fost invitaţii care au comentat tot ce se întâmplă la Exatlon.

Citeste si: Raluca Moianu, prima apariţie la TV, după moartea soţului ei: " Mi-a spus înainte să plece... "

La un moment dat, Cătălin Cazacu a întrebat-o pe Mariana cine crede că ar fi meritat să fie antrenorul Războinicilor, în locul lui Ionuţ Jaguarul.

”Eram buna totusi, eu, daca stau si ma gandesc, pentru ca stiam sa ii motivez, sa tip la ei, sa ii incurajez, Dar, bine, sa lasam gluma la o parte, cel mai echilibrat ca sa fie antrenor din echipa noastra mi s-a parut Alex. Alex ,,Bentita”.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Apar conjuncturi astrale unice. O zodie îşi eliberează sufletul, alta îşi găseşte marea dragoste - previziuni pentru Kfetele.ro

Pentru ca Alex avea grija de noi, deci chiar pot sa zic ca avea grija de noi, el se ocupa cu chestia asta. Alex stia sa vorbeasca cu noi, sa ne spuna, sa ne calmeze, sa ne motiveze. Mie Alex mi s-a parut cel mai potrivit’‘, a spus Mariana, fosta Razboinica Exatlon sezonul 1.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook