Una dintre cele mai curtate concurente de la Puterea Dragostei, Mariana, nu a format nicio relație serioasă până acum în casa dragostei, desi a avut fosrte mulți pretendenți.

Cristian Comănici a încercat să o cucerească, însă ea a părut, mai degrabă, interesată de Rareș, iar acesta din umră a părăsit, între timp, competiția.

Colegele de la Puterea Dragostei afirmă că Mariana ar avea deja un iubit și din acest motiv nu face cuplu în casa iubirii

Între concurente însă s-au remarcat mai multe tensiuni, care par că au atins apogeul acum. Andrada a precizat că, de fapt, Mariana ar avea pe cineva acasă în România. Bărbatul ar fi și cel care o întreține pe concurentă, iar informația a fost confirmată și de Alexandra.

„De ce nu își va face relație aici? Pentru că are pe cineva acasă, care este arab, o întreține, îi plătește dările, îi plătește chiria la București, îi plătește tot. Mariana, mi-ai spus tu mie!”, a povestit Andrada.

„Am primit foarte multe mesaje de la persoane care mi-au spus că Mariana este înteținută de cineva de acasă”, a spus și Alexandra.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mariana de la Puterea Dragostei ar avea deja un iubit. „Nu îmi e rușine să spun!
Mariana de la Puterea Dragostei ar avea deja un iubit. „Nu îmi e rușine să spun!

Citeste si: Un fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” s-a făcut pompier. Cum a ajuns bărbatul să pratice această meserie

Cu ce s-a ocupat Mariana înainte să intre în competiția Puterea Dragostei? 

În plus, de când a intrat Meda în casa Puterea Dragostei, au mai ieșit la iveală și alte secrete ascunse din trecutul Marianei.

Meda a spus că a lucrat cu Mariana în mai multe cluburi. Așadar, concurenții au ajuns la concluzia că Mariana ar fi fost dansatoare, însă ea a ținut să lămurească acest aspect.

„Nu îmi e rușine să spun! Am muncit și la club, am fost clientă falsă, am fost hostess, am muncit și la cazino. Care este problema?! N-am fost damă de companie, cum spunea Alexandra”, a spus Mariana de la Puterea dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” iubește mai mult ca niciodată. Cine este bruneta care i-a furat inima

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si