David Mario este fiul unei familii de români. El a fost înjunghiat și a pierit în brațele medicilor de la ambulanță. Părinții copilului erau la serviciu în momentul crimei. O femeie, chiar bunica celui mic, este principala suspectă și a fost arestată de oamenii legii.

Citeste si: Marocanul anchetat în cazul dublei crime de la Iași face declarații șocante: „Nu mă întorc acolo, e un câine rău!”

Minorul se afla în grija femeii, în timp ce mama și tatăl lui erau la muncă. Se află în prezent în arestul poliției.

David-Mario a fost înjunghiat

Cadrele medicale au încercat să-i salveze viața micuțului, însă fără rezultat. Medicii au confirmat decesul la fața locului. Mario era copilul unei familii de români. Minorul a fost supus unei examinări post-mortem și s-a stabilit că a murit din cauza unei răni prin înjunghiere.

Citeste si: Ce mesaj bizar a primit Adela pe telefonul ei după moarte?! Tatăl agentei este militar de carieră, implicat în politică

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție.(...) În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

Citeste si: Un medic a omorât un deținut și a torturat alte 18 persoane. Totul s-a întâmplat în penitenciar

ȘTIREA INIȚIALĂ

Principala suspectă de crimă este femeia în grija căreia se afla micuțul în momentul tragediei. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar suspecta riscă ani grei de închisoare dacă se dovedește că este vinovată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Zâmbea mereu de când se trezea și până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au mărturisit părinții lui Mario.

Citeste si: EXCLUSIV! Detalii bombă în cazul celor doi studenți uciși la Iași! Am aflat cine l-a trimis pe Ahmed Sami El Bourkadi la vila celor doi studenți în seara crimei și ce a văzut când a ajuns: „S-a speriat și a fugit, bănuia că s-a întâmplat ceva acolo”

Părinții copilului sunt copleșiți de durere. Acum familia se pregătește să-l conducă pe ultimul drum pe băiat. Copilul era elev la Școala primară Hearsall, iar toată comunitatea este șocată de tragedie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si