Cazul Adelei,  care s-a sinucis cu arma din dotare, este tras la indigo cu cel din urmă cu trei săptămâni. Atunci, o altă polițistă din Brașov s-a omorât cu pistolul de la muncă. Anchetatorii sunt convinși că este vorba de sinucidere.

Citeste si: Polițista care s-a sinucis a acoperit zgomotul produs de împușcătura din baie

Conform procurorilor, Adela Loredana S.

i-a transmis soțului- ofițer la Poliția de Frontieră-, chiar înainte de a-și trage un glonț în cap, un mesaj în care explica faptul că va pune punct la tot.

Adela Loredana și soțul ei se cunoșteau încă din adolescență, amândoi sunt originari din Filiași. Cei doi pozau într-o familie fericită, dovadă sunt și pozele de la nuntă, ce sunt expuse pe rețelele de socializare. Însă, se pare că în relația de cuplu existau mari probleme.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

mesajul-bizar-de-pe-telefonul-politistei-adela

Mesaju lăsat de o amică, pe pagina Adelei de Facebook.

[Sursa foto: Spynews]

Fapt sugerat și de o prietenă a Adelei, care, la câteva ore după ce aceasta s-a sinucis, i-a transmis un mesaj extrem de bizar: „Probabil ți-a fost greu...

Nimeni nu știe ce a fost în sufletul tău! Sper că acolo unde ești acum să îți fie bine!”

Citeste si: VIDEO- Ea este polițista care s-a sinucis în această dimineață. Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

Tatăl Adelei este copleșit de durere

Familia și amicii fetei sunt șocați și nu înțeleg de ce a recurs la acest gest necugetat.

Toată lumea o credea fericită pe Adela. Tatăl Adelei, militar în rezervă, care a fost implicat în mai multe campanii electorale, este extrem de afectat. El nu a fost capabil să discute cu apropiații și încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat cu fiica lui în orele de dinaintea tragediei.

mesajul-bizar-de-pe-telefonul-politistei-adela

Tatăl Adelei este distrus de durere.

[Sursa foto: Spynews]

Citeste si: Crimă înfiorătoare peste graniță. Copil de 11 ani, dispărut de acasă acum 5 luni, găsit îngropat în beton

Adela s-a sinucis într-o gară, în primele ore de când a intrat în tura de serviciu. Polițista s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

Citeste si: Ce s-ar fi întâmplat cu Adela, polițista care s-a împușcat cu arma din dotare, în urmă cu trei săptămâni. Dezvăluiri dureroase!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si