Mario Iorgulescu are un frate secret! Alexandru Antonio are 33 de ani și este rodul idilei dintre Gino Iorgulescu și o fostă balerină de la Teatrul Tănase FOTO EXCLUSIV

Gino Iorgulescu mai are un băiat dintr-o idilă cu Aurora, o fostă balerină de la Teatrul Tănase, stabilită de ani buni în Italia.

Petru Luca, joi 19 septembrie 2019 , 09:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, se află internat în stare foarte gravă la spitalul Elias, după ce - beat și drogat - a provocat un teribil accident rutier în care și-a pierdut viața Dany Vicol, tată a doi copii. 

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu s-a hotărât. Ce sumă cere drept despăgubire

Puțină lume știe însă că fostul mare fotbalist Gino Iorgulescu, care a făcut istorie la Sportul studențesc și la echipa națională, mai are un copil, Alexandru Antonio (33 de ani), rezultat în urma unei idile avute cu Aurora Afodorci, o fostă balerină de la Teatrul Tănase, stabilită în Italia. Iată ce scria cotidianul Libertatea în 2010, atunci când a dezvăluit informația, discutând chiar cu fosta iubită a lui Gino Iorgulescu. 

”Aurora Afodorci, fosta iubită a lui Gino Iorgulescu din anii ‘80, şi Alexandru Antonio, fiul fostului preşedinte al lui FC Naţional, locuiesc la Roma. Fostă balerină, Aurora a rupt orice relaţie cu Gino în 1994, când trebuia să se căsătorească cu acesta, dar ex-fotbalistul a început altă relaţie. Povestea de dragoste dintre Iorgulescu, atunci jucător la Sportul, şi Aurora, balerină la Teatrul Tănase, a început acum aproape 30 de ani. Relaţia a fost una normală, deşi Iorgulescu era însurat. Ruptura a intervenit după ce femeia a decis să emigreze în Italia, urmându-şi familia. Însărcinată, Aurora păstrează secretul şi naşte, în octombrie 1986, un băiat pe care l-a numit Alexandru Antonio, după numele tatălui lui Gino. Secretul ajunge târziu la urechile lui Iorgulescu, prin intermediul unei prietene comune, şi fostul internaţional o caută pe fosta sa iubită în timpul unui cantonament al echipei sale efectuat în “Cizmă”.


”Oricum, eu nu îi spusesem lui Gino că l-am născut pe Alex şi am decis să-mi asum singură răspunderea. După cinci ani de la naşterea copilului meu, m-a descoperit el atunci când era în cantonament cu echipa la Telese Terme. Eu am avut demnitate şi cred că faptele arată caracterul fiecăruia”, ne-a dezvăluit în exclusivitate Aurora. În 1994, ea a revenit din Italia alături de fiul ei şi a petrecut vara la vila din Snagov a lui Gino.
După un test de paternitate, care a ieşit pozitiv, preşedintele de la FC Naţional divorţează, urmând să se căsătorească cu mama copilului său. Aurora pleacă în Italia să-şi rezolve problemele, dar la întoarcere are parte de o surpriză: Iorgulescu o cunoscuse pe Gina, actuala s
Mario, în prezent în vârstă de 15 ani. “Gino l-a recunoscut pe Mario pentru că a fost constrâns de Gina. L-a şantajat şi, din cauza asta, tatăl lui Gino nu mai vorbea cu el”, a mai spus Aurora. Fostul internaţional nu a putut fi contactat.”, nota ziarul Libertatea în 2010. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si