Marius Sumudica, batut de politisti! Povestea care a socat pe toata lumea a fost reamintita de vulcanicul antrenor
Sport

Marius Sumudica, batut de politisti! Povestea care a socat pe toata lumea a fost reamintita de vulcanicul antrenor

Lia Popescu
13 ian 2018

Marius Sumudica a ajuns la politie! Vulcanicul antrenor al lui Kayserispor in varsta de 46 de ani a dezvaluit cum a mancat bataie de la oamenii legii, dar si de la tatal sau in adolescenta!

In perioada in care era un adolescent rebel,  innebunit dupa Rapid, Marius Sumudica a ajuns la politie sau, mai bine zis, la Militie! Totul se intampla pe la 12 ani, atunci cand vulcanicul tehncian povestea ca avea sangele si mai fierbinte!

Citeste si: Marius Sumudica, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti - Ce s-a intamplat?

Citeste si: Bunicul lui Marius Sumudica a murit. Tehnicianul a primit vestea pe aeroport, chiar inainte de plecarea in Cipru

“M-a luat Militia  o data pe sus! Eram un pusti cordit in Piata Victoriei si am flutura steagul Rapidului in fata a 5000 de insi dupa ce echipa mea de suflet ii batuse pe cei de la Victoria Bucuresti intr-un meci din Divizia B.  “Hei, ha, hop si asa/ Am batut Militia”, erau urletele mele, de care eram foarte mandru! Dar mi-am luat-o imediat pe carca, m-au batut niste baieti vai de mama mea. Apoi, mi-au luat amprentele, la sectie”, a dezvaluit, amuzat, cel poreclit “Sumi”.

Mai mult, tehnicianul lui Kayserispor nu a scapat atunci doar cu “corectia” militienilor, ci a mai intrat si pe mana parintelui sau! “Cand am ajuns acasa, surpriza! M-a batut si tata! Mi-a zis ca nu era cazul sa o fac pe desteptul”, a conchis Sumudica.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook