Marte intra in zodia Scorpion pe 30 octombrie 2021. Cum vor fi afectate zodiile de acest tranzit

Marte intra in zodia Scorpion pe 30 octombrie 2021, iar acest eveniment care are loc în penultima zi a lunii ne aduce o mulțime de surprize plăcute, dar ne și poate debusola extrem de mult.

Author: Catalina Popa marți 26 octombrie 2021 , 13:42

Marte intra in zodia Scorpion

Marte intra in zodia Scorpion

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În timp ce unii se vor pune pe fapte mari și vor reuși să se concentreze cu mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le au de făcut la locul de muncă, alții vor renunța la tot complet. Nu mai au chef de nimic, nu îi mai interesează nimic și tot ce vor este să se relaxeze și să uite de muncă.

Marte intra in zodia Scorpion pe 30 octombrie 2021. Cum vor fi afectate zodiile

Berbec

Berbecii, cei care sunt guvernați de Marte, vor putea profita din plin de tranzitul planetei în zodia Scorpion. Se vor pune pe fapte mari și vor reuși să se concentreze cu mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le au de făcut la locul de muncă.

Citeste si: Horoscop 27 octombrie 2021. Situații neprevăzute și momente tensionate pentru unele zodii

Citeste si: Zodia Scorpion- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Taur

Taurii sunt destul de stresați pentru că trebuie să dea dovadă de mai multă eficiență la locul de muncă. Își pierd răbdarea și nu comunică tocmai bine cu colegii.

Gemeni

Gemenii sunt încrezători în lucrurile bune care se prefigurează la orizont. Deciziile pe care le vor lua la final de lună vor fi pentru viitorul îndelungat. Cum își vor așterne, așa vor dormi.

Rac

Racii nu sunt în apele lor și se uită cu mânie la anumite lucruri care s-au petrecut în trecut. Vor fi puși în niște situații care mai de care mai dificile.

Leu

Leii devin mai temperamentali ca niciodată și reușesc să se certe cu aproape toată lumea. Nu sunt extrem de încrezători în felul în care alții aleg să gestioneze anumite situații.

Fecioară

Fecioarele fac ce fac și dovedesc faptul că intențiile lor sunt cu totul diferite în spatele vorbelor. Reușesc să îi surprindă pe cei din jurul lor.

Balanță

Balanțele nu sunt pregătite pentru a afla vești neplăcute despre o persoană pe care o cunosc, însă li se ridică vălul de pe ochi.

Scorpion

Scorpionii își vor mai nuanța anumite opinii legate de relația cu colegii de la locul de muncă. Vor face pași importanți spre apropierea de cei din jur.

Marte intra in zodia Scorpion

Marte intra in zodia Scorpion

Săgetător

Săgetătorii au parte de momente de tensiune în cuplu. Pot apărea mici certuri de la nimic.

Capricorn

Cât despre Capricorni, aceștia nu își mai văd capul de muncă. Vor fi extrem de ocupați, de energici, de plini de voioșie.

Marte intra in zodia Scorpion

Marte intra in zodia Scorpion

Vărsător

Vărsătorii sunt cu capul în nori. Tranzitul lui Marte îi face din nou visători și superficiali. Peștii, în schimb, trebuie să ia două decizii grele pentru sufletul lor: una are legătură cu munca, alta cu familia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si