Scorpionul este o zodie fixă, feminină, influențată de elementul primordial al Apei. Pentru Scorpioni, chiar dacă ei nu o recunosc, verbul care le definește cel mai bine acțiunile este ”eu vreau!”

Zodia Scorpion perioada

Scorpionul este des asociat cu începutul şi sfârşitul. Și nu este o coincidență că este cel de al optulea semn al zodiacului, fiind considerat cel mai complex dintre toate.

Nativii Scorpion sunt caractere puternice, echilibrate, dar au o anumită tendinţă spre izolare şi pasivitate.

Zodia Scorpion este o zodie mai mult posesivă, fiind cunoscută şi drept Zodia Misticului sau a Căutătorului. Viața Scorpionilor este dominată de o furtună de sentimente, chinuit de întrebări şi aflat în căutarea liniştii pe care rareori o găseşte. Scorpionul guvernează Casa a opta, a Morţii şi a Moştenirilor, atât materiale, cât şi spirituale.   

Perioada zodiei scorpion este cuprinsă între 23 octombrie și 20 noiembrie, timp în care se culeg și ultimele roade. Soarele devine tot mai palid, zilele sunt tot mai întunecate, iar înserările grăbite ascund multe mistere, așa cum o face și zodia Scorpionului. 

Care este personalitatea unui nativ in Scorpion

Scorpionii sunt guvernați de Pluto și de Marte, iar acestia primesc vibrații de la aceste două astre care, pe de o parte, se completează, iar pe de altă parte, se intersectează.

Ei pot fi dinamici, pasionali, incisivi, dar și tăcuți, introvertiți, ascuși sau pasivi. 

Calitățile scorpionului: poate fi hotărât, persistent, puternic, intuitiv, pasional, atrăgător și emotiv. Dar poate ascunde și defecte precum gelos, impulsiv, posesiv, secretos, încăpăţânat, răzbunător sau manipulator.  De multe ori, un Scorpion se va opune schimbărilor și se va retrage în cotlonul lui, sperând ca lumea să îl lase în pace. Trebuie să ținem cont că este semn Fix și are nevoie de spațiul lui intim, de lumea lui închisă pentru a-și reface forțele sau pentru a petrece un timp doar cu el însuși.  

Zodia Scorpion - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii
Zodia Scorpion - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia care se îmbogăţeste în 2022. Totul se va schimba pentru această zodie

Caracteristici importante ale zodiei Scorpion

Zodia scorpion este una dintre cele contradictorii zodii, este semnul morții și al renașterii și semnul unei energii intense care emană puteri misterioase. Nativii Scorpioni sunt de obicei greu de înțeles, însă pot oferi foarte mult celorlalți!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Scorpionul este guvernat de Pluto, care le conferă acestor nativi energie, dorința de a învinge, spirit de independență. Nativii din Scorpion vor urmări întotdeauna scopuri nobile, vor fi generoși, curioși, dornici de a cunoaște cât mai multe și extrem de inteligenți.

Însă, daca analizezi numele zodiei, nativul din zodia Scorpion ar trebui să fie periculos și răzbunător. În realitate, este un prieten fidel și devotat. Scorpionul poate avea si următoarele caracteristici: devotament față de familie și prieteni;tenacitate și determinare; exigență cu el însuși și cu cei din jur; simț practic în detrimentul idealurilor înalte; atracție spre mister și ocultism; tendința de a face alianțe și de a păstra secrete.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este una dintre cele mai misterioase femei din zodiac. Puține de mai pot compara cu ea și nicio altă femeie din zodiac nu mai îmbină atât de bine o fire pasională, cu un caracter distant și rece. 

Femeia Scorpion poate fi destul de retrasă, dar sub armura rece şi distantă, se ascunde un suflet sensibil.

Aceasta poate fi mai de modă veche: fiind loială celor pe care îi iubeşte şi înfruntă cu mult curaj schimbările de viaţă.  Uşor romantică, are pretenţia ca partenerul ei să fie un cavaler desăvârşit, numai că rareori îşi găseşte un bărbat pe potriva ei.

Femeia din zodia scorpion împrieteneşte doar cu persoane care au cam aceleaşi scopuri şi interese ca şi ea. Nimic nu este lăsat la întâmplare în viaţa ei, chiar dacă pare uneori dezorganizată.

Barbatul Scorpion

Barbatul din zodia Scorpion este foarte atrăgător cu un magnetism puternic. Însă, poate fi incivis si poate fi determinat și puternic, dar poate fi și ascuns, astfel încât să nu știe nimeni ce intenții are. Partenerele sale se plâng adesea că este prea tăcut şi prea retras. 

Acesta mai este înzestrat cu un puternic caracter, dar nu se lasă uşor atras de vâltoarea evenimentelor în care se implică prietenii săi. În realitate, în sufletul lui se dă o luptă între forţa distructivă şi puterea benefică a energiei sale. 

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro

Însă, dacă lasă garda jos, bărbatul scorpion riscă să alunece pe panta viciilor şi să devină un tiran pentru soţie şi copii. Nativul zodiei mai are de înfruntat un demon care îi poate distruge relaţiile de prietenie: suspiciunea. Îi este foarte greu să aibă încredere în oameni!

Zodia Scorpion - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii
Zodia Scorpion - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Compatibilitatea Scorpionului cu alte zodii

Scorpion- Berbec

Această perche poate fi una din cele mai nefericite combinaţii. De altfel, foarte rar auzi de asemenea cupluri, pentru că nu există nici cea mai mică atracţie intre Scorpion si Berbec.

Scorpion- Taur

Acesti natiivi se pot completa şi se pot iubi, dacă renunţă fiecare la tentaţia de a-l domina pe celălalt. Cu toate acestea, Taurul va suferi ştiind că Scorpionul îi ascunde anumite lucruri. 

Scorpion – Gemeni 

Aceste doua zodii au şanse de a rămâne împreună numai dacă acceptă fiecare defectele celuilalt. Scorpionul trebuie să aibă răbdare şi să îi lase multă libertate nativului din Gemeni.

Scorpion – Rac 

Pentru aceasta pereche, compatibilitatea consta intr-o căsnicie durabilă şi plină de evenimente frumoase va fi mereu între Scorpioni şi Raci. Scorpionul pasional va fi atras de la prima întâlnire de seducătorul Rac, iar pasiunea dintre ei va creşte cu trecerea timpului.   

Scorpion – Leu

Ambii îşi ascund adevăratele sentimente când se îndrăgostesc. Leul poate spune totuşi cu sinceritate „te iubesc”, în timp ce Scorpionul va rămâne rezervat. 

Scorpion – Fecioară

Cu greu se vor naşte sentimente profunde de dragoste între cei doi. Este posibil să aibă relaţii superficiale, bazate doar pe atracţia fizică cu Fecioara.

Scorpion – Balanţă

În aceasta relatie, scorpionul este un partener mult prea bătăios şi hotărât pentru Balanţa fragilă şi indecisă. Relaţia lor poate rezista numai dacă se întâlnesc la maturitate. 

Scorpion – Scorpion

Relatia lor se poate destrama la prima ceartă mai serioasă, si poate fi puternic ameninţată. Nici unul nu va încerca să alunge supărarea, să îl împace pe celălalt. Sunt firi prea dificile, ca să se înţeleagă. 

Scorpion – Săgetător

Săgetătorul va simţi imediat dacă Scorpionul va încerca să îl manipuleze. Nu este uşor să îi mai împaci, dacă s-au certat. De altfel, nu prea există atracţie între cei doi.

Scorpion – Capricorn

Nativul cpricorn va avea mult timp impresia că partenerul său Scorpion are un caracter simplu, uşor de citit. Când va descoperi adevărul, ar putea fi prea târziu să mai dorească să plece. 

Scorpion – Vărsător 

Viaţa tumultuoasă a Vărsătorului va trezi repede gelozia puternică a Scorpionului. Au şanse foarte mici să rămână împreună mai mult decât câţiva ani.

Scorpion – Pești 

Nativii scorpion ar putea fi fericiţi alături de Peşti, care le acceptă natura posesivă şi dominatoare. Cei doi pot fi soţul şi soţia model, cei mai buni prieteni şi nici nu se vor gândi vreodată să îşi schimbe partenerul de viaţă.

Citeste si: Horoscop 2022 Peşti. Emoții intense și împlinire pe plan profesional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si