Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoarea Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 4 mai, în cea de-a treia zi de Paște, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un interviu eveniment, în ton cu marea sărbătoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Author: Andreea Bolocan joi 29 aprilie 2021 , 14:50

Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” sofia vicoveanca
Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Invitata celebrei jurnaliste va fi de această dată Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoarea Bucovinei! 

Umărește interviul emoționant cu Sofia Vicoveanca, la KanalD 

Telespectatorii vor putea urmări un interviu emoționant cu una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară românească. În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, Sofia Vicoveanca și-a alcătuit un repertoriu variat, reușind să adune adevărate “nestemate” din fiecare moment important din viața omului și, în același timp, prin intermediul cântecelor sale încărcate de frumusețe, aducând și mai aproape Bucovina de sufletele noastre. 

Citeste si: Ediții speciale de Paște la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura” si Stirile Kanal D le aduc telespectatorilor povești alese, de sărbătoare

Sofia Vicoveanca își va spune povestea de viață

Povestea de viață a îndrăgitei artiste este cu totul aparte, fiind presărată cu întâmplări care i-au schimbat radical cursul vieții, modelându-i  talentul și insuflându-i dragostea pentru folclor.

În cadrul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D, Sofia Vicoveanca va face mărturisiri în premieră despre perioada copilăriei, umbrită de greutăți, despre iubire, legături de familie,  dar și despre cariera artistică strălucitoare, care nu a fost însă ferită de obstacole. 

Denise Rifai

Citeste si: Starlin a fost eliminat de la “Survivor România”. Războinicii au câștigat jocul de aseară și o excursie de neuitat, la Santo Domingo, locul unde a copilărit Starlin

V-a salvat cântecul de la sărăcie?”, “V-ați temut vreodată că vă veți pierde vocea definitiv?”, “Ce trucuri ați folosit ca să va țineți soțul acasă?”, “Cum e să iubești nebunește?”, “De ce vă este greu să spuneți `te iubesc`?”, “Sunteți dependentă de Facebook?”, “Mai are folclorul românesc viitor?”   sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Sofiei Vicoveanca în ediția de marți a emisiunii, 4 mai,  “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si