Show-ul matrimonial Puterea Dragostei este unul dedicat iubirii, însă de câteva zile, un război puternic între doi foști iubiți, continuă și în gala ce a avut loc sâmbătă, pe 24 aprilie 2021.

Adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între Marinescu și Maria

Cristina Mihaela Dorobanțu, realizatoarea emisiunii Puterea Dragostei, i-a întrebat pe cei doi foști iubiți de ce nu au vrut să recunoască adevărul despre ce s-a  întâmplat în noaptea în care cei doi au dormit la hotel împreună.

Totodată, Cristina Mihaela a întrebat-o pe Maria dacă îi pare rău că nu a recunoscut la acel moment ceea ce s-a întâmplat la hotel, iar acesta a răspuns că ”NU” îi pare rău.

Citeste si: Situație fără precedent pentru o concurentă „Puterea Dragostei”. A suferit o operație de implant mamar, apoi s-a infectat

Totodată, î n urmă cu o săptămână, Cristina Mihaela, a încercat să scoate cuvintele cu cleștele din gura celor doi concurenți, Cristi și Maria, însă nu a reușit să scoată de pe gura lor vreun lucru cert .

Realizatoare emisiunii Puterea Dragostei le-a pus, astfel, acestora câteva întrebări mai intime pentru a afla dacă s-a petrecut ceva mai mult între ei, în afara casei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Cristina Mihaela a trecut la următorul nivel și l-a întrebat pe Marinescu dacă cumva a întreținut relații intime cu Maria, însă răspunsurile tânărului a lăsat loc de interpretări. Maria, observând că fostul ei iubit evită oarecum să dea un răspuns, a izbucnit în lacrimi.

Cristi Marinescu și Maria se ceartă din nou[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: "Nu mă atrage nicio femeie din casă. Decât pentru o noapte-două". Cristi Marinescu, relații sexuale cu o concurentă de la Puterea Dragostei

Cristi Marinescu o face pe Maria ”rea” și parșivă

Se pare că Marinescu este extrem de revoltat din cauza faptului că Maria este ”rea” cu el și se comportă urât, iar el o face pe aceasta ”parșivă”. Totodată, el a declarat că nu îl mai interesează Maria ca om și că nu o mai bagă deloc în seamă pe aceasta.

Cristi Marinescu:”Cum poți să fii mă atât de rea ca om, atât de parșivă?!”

Cristi Marinescu: ”Nu te mai bag în seamă, nu mă mai interesezi ca om.”

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si