Un personaj cu mult umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile, Mădălin Voicu va surprinde și de această dată publicul. Întrebat de Denise Rifai dacă se consideră un bărbat atractiv, Mădălin Voicu a răspuns zâmbind: “Bărbatul nu trebuie să arate neapărat bine… Cred că femeile simt că mi-e drag <despre ele>”.

Citeste si: Ce salariu are Marcel Ciolacu? Câți bani primește pentru funcția de deputat în Parlamentul României

Mădălin Voicu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

mădălin voicu la 40 de întrebări cu denise rifai
Emisiuni Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte puțin, în fiecare zi

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”, „De ce i-ați numit pe români <ultima scursură> de popor?”, „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nuntă fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”, „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”, „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”, „Ați devenit un bărbat fidel?” sunt întrebări la care Mădălin Voicu va trebui să răspundă în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, mărturisiri teribile despre cazul Colectiv, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

mădălin voicu la 40 de întrebări cu denise rifai
„40 de întrebări cu Denise Rifai”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Cred că femeile simt că mi-e drag ”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si