Fiica unui pacient care ar fi murit la secția de Terapie Intensivă a spitalului Sfântul Pantelimon a făcut primele declarații, pentru antena3.ro.

Familia bărbatului decedat crede că acesta ar fi fost ucis. "Tata a supravieţuit ani de zile cu boala asta şi eu cred că mai trăia", este o parte din mărturia fiicei pacientului, copleșită de durere.

Ce a declarat fiica unui pacient care ar fi murit la spitalul Sfântul Pantelimon?

La spitalul Sfântul Pantelimon au fost raportate 17 decese, care ar fi avut loc în patru zile. Fiica unuia dintre pacienții decedați ar fi făcut primele declarații după moartea tatălui său, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.  

Fata pacientului mărturisește că bărbatul ar fi fost internat la data de 3 aprilie, iar o zi mai târziu ar fi murit. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că tatăl său era bolnav de mai mult timp și ar mai fi trăit cu boala. De asemenea, aceasta ar fi declarat că nu li s-ar fi permis să îl viziteze pe bărbat pe perioada internării și că mama sa ar fi fost jignită.

Citește și: Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vizită la Spitalul Sf. Pantelimon. ,,Vreau să ştiu exact cum se desfăşoară activitatea în această secţie de terapie intensivă''

spital

Foto simbol- spital

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu ne-au permis nici să îl vedem, nici în vizită, nici la ora vizitei, nu ne-au dat voie să intrăm. N-a vrut să stea nimeni de vorbă cu noi. Pe mama mea au jignit-o, au înjurat-o şi i-au zis: pleacă de aici că nu ai voie. Pe data de 3 aprilie l-au luat de jos, de aici de la Camera de Gardă, l-au dus la etajul patru, l-au ţinut în seara aceea, iar a doua zi l-au mutat la etajul doi.

Şi atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat. De la spital, mi-au spus că nu e nevoie de autopsie, că deja ştim cauza morţii lui, că era bolnav. Mi-au trecut foarte multe (n.r. diagnostice) pe certificatul de deces. Nu ştiu să vă spun, pentru că nu cunosc. L-am înmormântat duminică, dar nu avem linişte pentru că ştim că tata a supravieţuit ani de zile cu boala asta şi eu cred că mai trăia, a mărturisit fiica unuia dintre pacienții decedați, potrivit sursei citate anterior.

Fata a mărturisit că tatăl său ar fi rugat-o să îl scoată din spital. Aceasta ar fi spus că bărbatul ar fi fost chinuit de personalul medical.

Copleșită de durere, femeia a mărturisit că ea crede că tatăl său a fost ucis și că va lupta pentru a afla adevărul.

Citește și: VIDEO- "Nu cred că vreun medic ar putea face așa ceva". Primele declarații ale conducerii secției de terapie intensivă de la spitalul Sfântul Pantelimon, după ce 17 persoane ar fi murit în patru zile

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

medic la spital

Foto simbol- medic/spital

[Sursa foto: istockphotos]

Eu l-am adus bine, el până în ultimul moment, înainte cu două ore să moară a spus: luaţi-mă că mă omoară, ţipa luaţi-mă că mă omoară.

Şi dânsele l-au legat de mâini şi de picioare. Am înţeles că l-au chinuit foarte mult, nu am avut cu cine să vorbim de aici pentru că ne-au gonit, ne-au jignit. El a venit tensiunea 24 cu 7 şi ne-au spus că nu îi scade şi ne-au spus că o să îl ajute la Terapie Intensivă. Merg oriunde, dar vreau adevărul pentru că eu sunt conştientă şi ştiu că tatăl meu a fost ucis(...) Vreau să iasă adevărul la iveală, a continuat fiica pacientului decedat, potrivit antena3.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si