Marți, 29 iunie 2021, polițiștii din localitatea Măneciu au fost sesizaţi, printr-un apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care ameninţa cu faptul că va produce în mod intenţionat o explozie, în imobilul în care locuieşte cu ajutorul a 6 butelii cu gaz.

Persoana în cauză a fost reținută de către poliție

La faţa locului au acţionat poliţişti şi luptători SAS Prahova, împreună cu luptători din cadrul S.I.A.S.-I.G.P.R., sprijiniţi de lucrători ISU, care au îndepărtat pericolul iminent, a precizat sursa citată.

La acest moment, persoana în cauză se află în custodia Poliţiei.

Citeste si: VIDEO| Dosar penal pentru un polițist care și-a bătut vecinul până a leșinat, în fața unui club

Bărbatul a mai avut antecedente

„La acest moment, persoana în cauză se află în custodia Poliției”, a anunțat IPJ Prahova. Față de acesta vor fi dispuse măsurile legale, bărbatul nefiind la prima faptă de acest gen.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că bărbatul din Măneciu care a amenințat marți, 29 iunie, că va produce o explozie cu șase butelii, are probleme psihice.

Acesta, în luna ianuarie a anului 2020 a amenințat că își va da foc la maşină. De asemenea, bărbatul fusese internat în spital pentru problemele sale medicale.

Citeste si: Un șofer băut a dat cu mașina peste doi agenţi de poliţie care au vrut să-l oprească în trafic

„Doar în cursul anului 2021, persoana în cauză a efectuat aproximativ 20 de apeluri prin SNUAU 112, invocând diferite motive nefondate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional”, a anunțat IPJ Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si