Cel puțin trei mașini au fost luate de viitura puternică formată în localitatea Vâlcănești, județul Prahova.

Citește și: VIDEO- Ultima zi cu ploaie, de mâine se încălzește. Ce surprize ne pregătește vremea în acest weekend

O viitură puternică s-a format, duminică seară, în localitatea Vâlcăneşti, judeţul Prahova, unde apele pârâului Sărata au ieşit din matcă, în urma unei ploi torenţiale.

Trei autoturisme au fost luate de ape şi duse la o distanţă de un kilometru. Din fericire, în urma fenomenelor meteo extreme nu au fost raportate victime.

A fost cod portocaliu de vreme rea în Prahova

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, viitura a luat trei autoturisme care au fost duse de ape la o distanţă de aproximativ un kilometru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Două dintre maşini erau abandonate, a treia fiind funcţională.

În urma producerii viiturii, în localitate nu au fost raportate victime.

Localitatea Vâlcăneşti s-a aflat, duminică seară sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteo  periculoase, autorităţile emiţând mesaje de avertizare RO-Alert pentru persoanele din această localitate şi din Urlaţi, Boldeşti-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Vărbilău, Gura Vitioarei, Albeşti-Paleologu, Lipăneşti, Măgurele, Cocorăştii Mislii, Dumbrăveşti, Bălţeşti şi Plopu.

Ce a transmis ISU Prahova

„În localitatea Vâlcăneşti a crescut nivelul pârâului Sărata, au fost luate de viitură trei autoturisme (fără victime, doar una dintre ele este o maşină funcţională, două fiind neutilizate) pe o distanţă de aproximativ un kilometru. Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Plopeni se află la faţa locului şi rămâne pentru monitorizare. Pârâul are încă un nivel crescut”, arată ISU Prahova.

Imaginile cu mașinile luate de ape sunt terifiante:

Mașini luate de viitură în Prahova.

Mașini luate de viitură în Prahova.

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si