Măsură incredibilă a autorităţilor la Polovragi! Satul în care a murit mama Monicăi Gabor a fost ”avansat” oficial la gradul de staţiune turistică

Pe 22 august 2013, Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a murit în dreptul peşterii de la Polovragi, lovită de un bolovan căzut de pe stânci.

Petru Luca, marți 27 noiembrie 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aflată în vizită la peştera de la Polovragi, Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, a avut parte de o moarte teribilă pe 22 august 2013, atunci când un bolovan căzut de pe versant a nimerit-o în cap. Amplasată într-o zonă foarte periculoasă, intrarea în peşteră nu poate fi securizată cu plase de susţinere a stâncilor din cauza pantei accentuate, aşa că turiştii sunt avertizaţi şi astăzi că trebuie să fie foarte atenţi la drum, accesul în peşteră făcându-se pe lângă versanţii abrupţi pe propria răspundere.

Cum potenţialul peisagistic al zonei este unul formidabil, existând mânăstiri şi peşteri spectaculoase, guvernul a decis pe 15 noiembrie, printr-o hotărâre promovată de Ministerul Turismului, să aprobe atestarea localităţii Polovragi ca staţiune turistică de interes local. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si