Măsură incredibilă a autorităţilor la Polovragi! Satul în care a murit mama Monicăi Gabor a fost ”avansat” oficial la gradul de staţiune turistică

Pe 22 august 2013, Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a murit în dreptul peşterii de la Polovragi, lovită de un bolovan căzut de pe stânci.

Petru Luca, marți 27 noiembrie 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aflată în vizită la peştera de la Polovragi, Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, a avut parte de o moarte teribilă pe 22 august 2013, atunci când un bolovan căzut de pe versant a nimerit-o în cap. Amplasată într-o zonă foarte periculoasă, intrarea în peşteră nu poate fi securizată cu plase de susţinere a stâncilor din cauza pantei accentuate, aşa că turiştii sunt avertizaţi şi astăzi că trebuie să fie foarte atenţi la drum, accesul în peşteră făcându-se pe lângă versanţii abrupţi pe propria răspundere.

Cum potenţialul peisagistic al zonei este unul formidabil, existând mânăstiri şi peşteri spectaculoase, guvernul a decis pe 15 noiembrie, printr-o hotărâre promovată de Ministerul Turismului, să aprobe atestarea localităţii Polovragi ca staţiune turistică de interes local. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si