Matinalul Radio Impuls a înregistrat cea mai mare creştere a cotei de piaţă în Bucureşti, la nivelul publicului Comercial

Emisiunea “Dimineaţa Nebună”, prezentată de Cosmin Dimăncescu şi Mihai Nicoară, se află pe locul 6 în topul audienţelor, în Bucureşti, pe Comercial, şi a inregistrat o crestere de 310% a cotei de piaţă în ultimul val al anului care tocmai a trecut (30 august -12 decembrie 2021) faţă de valul 2 din 2021.

Author: Sorin Negru joi 13 ianuarie 2022 , 17:21

Matinalul “Dimineaţa Nebună” a inregistrat o creştere de 116% a cotei de piaţă în raport cu valul 3 din 2020.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radio Impuls a înregistrat cea mai mare creştere a cotei de piaţă cu matinalul ”Dimineaţa Nebună”, în Bucuresti, la nivelul publicului Comercial, în cadrul masuratorilor pentru ultimul val al anului care tocmai a trecut (30 august-12 decembrie 2021), si se află pe locul 6 în topul celor mai ascultate posturi de radio, în Capitală, pe segmentul de public menţionat, conform datelor de audienţă radio, furnizate de ARA (IMAS & Mercury Research).

Citeste si: Selly, idolul unei generații, invitatul lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls

Matinalul prezentat de Cosmin Dimăncescu şi Mihai Nicoară a cumulat 4,1% cotă de piaţă, surclasând astfel posturi de radio consacrate, cu o creştere de 310% a cotei de piaţă faţă de valul 2 din 2021. De asemenea, matinalul “Dimineaţa Nebună” a inregistrat o creştere de 116% a cotei de piaţă în raport cu valul 3 din 2020.

Citeste si: Ellie White vine la emisiunea “Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat la Radio Impuls

Radio Impuls a intrat  în portofoliul Dogan Media International în martie 2019, alaturându-se astfel Kanal D.

Statia oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, dornic de conţinut fresh. Radio Impuls este o reţea  cu acoperire în cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Braşov, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa şi Craiova.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si