Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie! Concursul „Unim România!” le aduce ascultătorilor premii importante în zi de sărbătoare!

Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie și le pregătește ascultătorilor o zi plină de surprize, reunind românii de pretutindeni în jurul emoției și al bucuriei. „Unim România!”, acesta este conceptul sub care se vor desfășura toate edițiile speciale ale emisiunilor Radio Impuls.

Author: Georgiana Balaban luni 29 noiembrie 2021 , 13:13

radio-impuls-petrece-romaneste-de-1-decembrie-concursul-unim-romania-le-aduce-ascultatorilor-premii-importante-in-zi-de-sarbatoare

Radio Impuls petrece românește de 1 decembrie.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Unim România!” este și conceptul concursului dedicat ascultătorilor pentru 1 Decembrie. Pe parcursul întregii zile, ascultătorii fiecărui oraș în care Radio Impuls emite, vor avea la dispoziție un interval orar în care pot participa la concurs și au șansa de a intra în posesia unor premii importante.

Citeste si: Biran Damla Yılmaz, actrița care o interpretează pe Nehir, în serialul omonim, difuzat la Kanal D, s-a despărțit de un actor turc celebru: „A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat!”

Moderatorii fiecărei emisiuni din grila Radio Impuls vor menționa orașele în care se desfășoară concursul la ora respectivă și adresa unui easybox. Primul ascultător care ajunge la locația indicată și trimite pe numărul de WhatsApp anunțat de moderatori o fotografie cu easybox-ul respectiv va fi sunat, în direct, de prezentatori, pentru a i se comunica PIN-ul de deschidere al cutiei cu premiul de 300 de lei.

Astfel, în data de 1 Decembrie, matinalul „Dimineața Nebună” va da startul concursului, pentru Cluj, București și Timișoara.

Vor urma toate celelelalte orașe în care se ascultă Radio Impuls.

La „Dimineața Nebună”, de 1 Decembrie, ascultătorii vor fi invitați de matinalii Mișu și Cosmin să sune în direct și să menționeze numele unor piese românești pe care își doresc să le audă la radio, pentru că „De 1 decembrie, tu faci playlistul!”.

Citeste si: Ioana Filimon și Otniela, cele două grații care se alătură celorlalte concurente la “Bravo, ai stil! Celebrities”

La „Morning Latte”, emisiunea prezentată de Alexandra Enășoaie, continuă concursul „Unim România” pentru orașele Tulcea, Craiova și Bacău. Atmosfera zilei va fi punctată și de rubrica specială „Ce te face mândru că ești român?”. Ascultătorii vor putea trimite pe WhatsApp mesaje vocale prin care să își transmită trăirile, emoțiile acestei zile.

„Uzina de Dume” îmbracă, de asemenea, straie de sărbătoare. Ștefan Coroian preia ștafeta concursului „Unim România!”, pentru orașele Bistrița, Sibiu și Aiud. Vocea ascultătorilor cu privire la ce îi face să se simtă mândri că sunt români se va auzi și de această dată, în direct, pe toate frecvențele Radio Impuls.

Citeste si: VIDEO| Radio Impuls s-a mutat pe plajă

Mihai Hinda și invitații săi, Teo Trandafir, Johny Romano, Alexia Aștelian și Oana Marinescu împreună cu formația Amadeo continuă petrecerea de la „Bară la Bară”. Ascultătorii din Târgu Mureș, Constanța și Brașov vor putea intra și ei în cursa pentru premiile de 300 de lei.

Even Steven va continua distracția la Party Zone cu o ediție specială dedicată Zilei Naționale a României exclusiv cu mixuri românești.

Citeste si: Cosmin Cernat, tenis pentru o cauza nobila


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si