Maurice Munteanu: ”Eram convins că toți trei din mașină au murit...”

Astăzi, de la ora 17:00, un interviu răscolitor, în emisiunea “În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, pe YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive.

marți 08 iunie 2021 , 13:41

Maurice Munteanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”, va oferi amanunte surprinzătoare despre încercarea prin care a trecut și care l-a  marcat profund, accidentul de mașină în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astăzi, într-un nou episod al show-ului „În oglindă” difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea theXclusive, Mihai Ghiță îl va avea invitat pe nimeni altul decât Maurice Munteanu,  personalitate complexă care va oferi, cu o sinceritate năucitoare, detalii neștiute din viața sa. Acesta va povesti despre fricile cu care s-a luptat ani de-a rândul, stigmate sociale, dar și despre relația cu tatăl sau. 

De asemenea, juratul de la „Bravo, ai stil!” va oferi amănunte surprinzătoare despre încercarea prin care a trecut și care l-a  marcat profund, accidentul de mașină în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani. 

Citeste si: Ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi în „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

„Cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie deschis în ceea ce privește anxietatea. Eu fac atacuri de panică de peste 17 ani, atacuri de panică care s-au intensificat în urma unui accident violent de mașină. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină;  eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine. M-am ales și cu o frică teribilă de zbor. Dar există soluții pentru orice!”,  spune Maurice Munteanu. 

Nu ratați astăzi, începând cu ora 17.00, un interviu de colecție cu Maurice Munteanu, în emisiunea "În oglindă", exclusiv pe canalul de YouTube la Kanal D România, secțiunea theXclusive![Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Marea Premieră! La ora 17:00 va avea loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România!

Kanal D a lansat

o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o ofertă generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. 
În fiecare marți seară în cadrul emisiunii În oglindă, Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii, va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg.

Așadar, nu ratați astăzi, începând cu ora 17.00, un interviu de colecție cu Maurice Munteanu, în emisiunea "În oglindă", exclusiv pe canalul de YouTube la Kanal D România, secțiunea theXclusive!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si