Cadru medical de la Secția de Boli Infecțioase: „Feriti-vă oameni buni, nu este de glumă”

Un cadru medical al secției de Boli Infecțioase Giurgiu a vorbit sub anonimat pentru o publicație locală a micului oraș. Acesta a povestit drama prin care trec pacienții bolnavi de Sars-Cov-2.

Author: Georgiana Balaban marți 19 octombrie 2021 , 13:37

medic boli infecțioase giurgiu declarații

Declarațiile unui medic de boli infecțioase.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un cadrul medical al spitalului Județean de Urgență, din Giurgiu, a mărturisit la ce sunt supuși pacienții care trec prin boala generată de COVID-19. El a discutat despre numărul zilnic al morților infectați cu COVID-19 din SJU Giurgiu și al dramelor care se petrec zilnic în saloane.

Citeste si: Vaccinul Pfizer pentru copiii de 5-11 ani, în faza de evaluare la nivel UE

Cadrul medical a anunțat că mor oameni foarte tineri. „Off, Doamne! Nu doresc nimănui sa treacă prin astfel de clipe. Dacă anul trecut luptam să salvăm persoane în vârstă, acum mor mulți oameni tineri. Stau în așteptare și cate doi pacienți pe un singur scaun, își impart masca de oxigen. In saloane, am ajuns în situația să spunem Dumnezeu să-i odihnească celor care-și dau sfârșitul, și sa ne bucurăm pentru că s-a mai eliberat un pat pentru o persoană pe care sperăm să o putem salva… Sunt medicamente puține, rudele plătesc o groaza de bani să facă rost la negru de medicamente pe care să le dea celor dragi… E

groaznic ce se întâmplă. Feriți-vă oameni buni, nu este de glumă…”, a declarat cadrul medical pentru opiniagiurgiu.ro.

Citeste si: VIDEO| Pacienți români în stare critică, transferați în secții ATI din Ungaria

medic boli infecțioase giurgiu declarații

Declarații din partea unui medic al Spitalului Județean Giurgiu.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 300.000 de doze de vaccin produs de Pfizer vor sosi luni în România

Varianta Delta este mult mai contagioasă

Reporterul de la opiniagiurgiu.ro l-a întrebat pe cadrul medical de la SJU Giurgiu dacă pacienții care sosesc la Urgențe sunt vaccinați împotriva COVID-19. „Nu știu, nu avem o astfel de statistică, poate la nivelul conducerii. Ce vă pot spune însă cu toată convingerea, este că virusul este pervers – am văzut pacienți care după o perioadă grea păreau și se simțeau bine, ca după câteva ore să moară… Încă o dată vă spun, feriți-vă oameni buni, nu este de glumă.”, a adăugat cadrul medical sub anonimat.

Citeste si: Alexandru Rafila atrage atenția că numărul deceselor provocate de COVID-19 ar putea crește: ”Este fără precedent, cred, după al Doilea Război Mondial”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si