Medic de renume: ”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”

Un fost președinte al companiei Pfizer, companie farmaceutică care ar avea gata un prim vaccin anti-COVID, demontează apariția acestuia, precum și pandemia. Michael Yeadon spune că nu mai este nevoie de un vaccin, pentru că pandemia s-a încheiat înainte de a fi început. Specialistul susține că 30% din populație are deja în organism celulele necesare pentru lupta cu noul virus, de la gripa comună.

Author: Andreea Bolocan joi 26 noiembrie 2020 , 12:44

Pfizer coronavirus alti virusi pandemia de coronavirus
A rupt tăcerea: ”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”[Sursa foto: https://www.ibtimes.sg/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dr.

Michael Yeadon, care a făcut timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, retrăgându-se de la Pfizer, cu cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu, susține că nici nu a fost necesară crearea unui vaccin anti-COVID.

Doctorul consideră că este o absurditate vaccinarea oamenilor a căror viață nu este pusă în pericol. La fel, celebrul om de știință consideră că nu se poate face vaccinarea a milioane de oameni cu un vaccin care nu a fost testat așa cum trebuie.

”Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, a declarat Dr.

Michael Yeadon.

Dr. Michael Yeadon a criticat foarte dur Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE)

Comentariile omului de știință britanic au venit în contextul în care acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, negativ din punctul lui de vedere.

Michael Yeadon a explicat că SAGE nu are expertiza necesară în domeniul în legătură în care s-a pronunțat, printre membrii grupului neregăsindu-se ”imunologi clinici”.

Astfel, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori grave pe care grupul le-a făcut, urmarea fiind torturarea populației în ultimele șapte luni.

Acesta susține că prima greșeală majoră a SAGE ar fi că ” 100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă ”. Nichael Yeadon afirmă că ideea este ”ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt.

Nu există viruși fără strămoși”.

Citeste si: Joe Biden, despre coronavirus: „Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru"

Citeste si: Angela Merkel- noi măsuri în lupta COVID-19. Cancelarul a prelungit toate restricțiile

Există alți 4 coronaviruși care circulă liberi

După cum susține omul de știință, ”există cel puțin patru coronaviruși endemici care induc gripa comună și care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.

De asemenea, oamenii care au fost infectați de o astfel de gripă liberă ar avea imunitate. ” Una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți”, a subliniat Michael Yeadon.

Omul de știință consideră că testele PCR au stricat viața multor oameni

Astfel, ținând cont de cele enumerate mai sus, dr. Micheal Yeadon crede că ”a nu lua în considerare o asemenea inter-reacție demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.

Pe de altă parte, omul de știință a mai arătat că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea cazurilor de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, astfel că testul este foarte puțin fiabil. În baza acestor teste la multă lume le-a fost stricată viața trebuind să se autoizoleze timp de 14 zile.

30% din populație are celule T, capabile să lupte cu COVID-19

Michael Yeadon a mai spus că 30% din populație avea deja la începutul anului 2020 suficiente celule T, de la gripa comună, capabile să facă față singure coronavirusului.

Sursa: Playtech.ro


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 14 iunie 2021: Revenire în forță pentru moneda americană! Cele... Curs valutar BNR luni, 14 iunie 2021: Revenire în forță pentru moneda americană! Cele mai noi cotații pentru dolar, euro și liră turcească
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si