Medicii de la Spitalul din Suceava, apel disperat: "E iadul pe pământ aici. Suntem carne de tun!"

Doi medici de la Spitalul din Suceava vorbesc despre pericolul la care sunt expuși după ce secția de ocologie s-a închis și iar echipamentele de protecție sunt inexistente, în condițiile în care medicii infectați cu coronavirus au fost aduși acolo.

K.B., luni 23 martie 2020 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Nu e o glumă să știi! E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Am un copil acasă și doar 40 de ani”, spune femeia.

Citeste si: Primul LIVE dintr-un centru de carantină din București! Suspect de COVID 19: ”Suntem ca la 5 stele, ne-au adus saltele noi, biscuiți și suc”

Un alt cadru medical tot de la Suceava întărește afirmațiile femeii.
”S-a închis secția de oncologie, au băgat doctorii infectați deja. Au venit fără măști de protecție, sușesc, suntem toți carne de tun. E haos, nu mai înțeleg nimic. Ne vom infecta cu toții”, a declarat cadrul medical.

Citeste si: Informații oficiale: alte 143 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 576 în România

Citeste si: Anisie: Nu luăm în calcul sub nicio formă îngheţarea anului şcolar sau să amânăm examenele naţionale cu un an

"Oameni buni ..... nu e de glumă !!! Am încercat să sun o prietenă asistentă în Suceava la Spital ... mi-a răspuns în hohote de plâns spunând că nu poate să vorbească ... dar mi-a transmis ulterior strarea de spirit de acolo, unde cum spune și ea, s-a dezlănțuit iadul pe pământ !!!! În momentul când scriu textul ăsta primesc al doilea mesaj ( cadru medical ) care îmi descrie aceiași stare de IAD la propriu ..... SPITALUL SUCEAVA ARE NEVOIE DE AJUTOR !!!!! IMEDIAT ȘI URGENT !!!!!", a scris Cătălin Urdoi pe Facebook.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si