Medicul Radu Zamfir are câștiguri uriașe! Supraviețuitorul accidentului aviatic din Apuseni încasează venituri de 9.000 euro pe lună! EXCLUSIV

Radu Zamfir este unul din cei mai apreciați medici din România. El a devenit celebru după tragicul accident aviatic din ianuarie 2014.

Matei Vaihan, joi 24 septembrie 2020 , 20:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Radu Zamfir medic primar în Chirurgie generală, la Centrul de Chirurgie și Transplant "Dan Setlacec", din cadrul Institutului Clinic Fundeni. El coordonează echipa de prelevare hepatică, iar anul trecut a fost numit în funcția de director al Agenției Naționale de Transplant.  Zamfir și-a completat recent declarația de avere.

Din document reiese că Zamfir și soția sa au un teren intravilan în București, cumpărat în 2019, dar și un apartament moștenit în 2012. Medicul, care este pasionat de motociclism, deține două motociclete, două mașini, o șalupă, o rulotă și două remorci. Medicul Zamfir nu are bani în conturi și nici datorii la bănci.

Radu Zamfir
Radu Zamfir este pasionat de motociclete

Citeste si: Familia Aurei Ion, revoltata de decizia procurorilor in cazul accidentului aviatic din Apuseni! Vor merge la CEDO

Citeste si: S-au facut patru ani de cand au murit Aura Ion si Adrian Iovan! Aproape 100 de persoane s-au strans azi la locul accidentului!

Citeste si: Inca o lovitura pentru Sorin Ianceu, unul dintre medicii care au supravietuit accidentului aviatic din Apuseni

Accident Apuseni
Imagine cu avionul prăbușit în Munții Apuseni

Radu Zamfir a încasat venituri anuale de peste 500.000 de lei

Rubrica veniturilor anuale, încasate în 2019, este impresionantă. Astfel, Radu Zamfir a încasat 106.659 lei (de la Institutul Fundeni), 59.989 lei (de la Agenția de transplant), 353.411 lei (servicii medicale de la cabinetul său), 4.372 lei (de la Universitatea Bioterra). În total, Zamfir a câștigat 524.331 lei, adică 43.694 lei (aproximativ 9.000 de euro) pe lună.

Accidentul aviatic din Munții Apuseni a avut loc pe 20 ianuarie 2014. Un avion YR-BNP, care făcea o cursă umanitară, a fost nevoit să aterizeze forțat într-o pădure din Munții Apuseni la o altitudine de circa 1600 m, lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre județele Cluj și Alba. Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale, printre care și Radu Zamfir, de la București la Oradea. În acest accident au murit comandantul Adrian Iovan și studenta la medicină Aurelia Ion, iar copilotul și cei patru medici au fost răniți.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si