Medicul Simin Aysel Florescu, mesaj dur: "Hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo doi bolnavi din ăștia închipuiți. Ai curaj?"

Medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul "Victor Babeș" din București, transmite un mesaj celor care susțin teoriile inexistenței virusului și care refuză să poarte masca sanitară.

K.B., marți 14 iulie 2020 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicul Simin Aysel Florescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi provoacă pe cei care nu cred în existența virusului să-și imagineze următorul scenariu.

"Hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo doi bolnavi din ăștia închipuiți"

Citeste si: Cutremur în România, marți dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

"Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă.... Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară.... ....poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP....

Citeste si: Misterul celor 9 schiori ruși, găsiți morți în lenjerie de corp, rezolvat după 60 de ani

Citeste si: Ce bulevarde sunt blocate, astăzi, 14 iulie. Recomandările Poliției

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..

Ne chemi tu când te apucă....cum ce, Covidu ăla care nu există.
Ai curaj? ....că la vorbe sunteți meșteri toți.....doctori sunteți toți....incredibil!", este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si