Băieții lui Petrică Cercel  i-au adus un omagiu tatălui lor. Ionuț Cercel și Florin Cercel au compus o melodie cu gândul la părintele lor care a plecat printre îngeri. Cel care a decis să cânte piesa, a fost chiar Florin Cercel. Nebărbierit, îmbrăcat în negru din cap până în picioare, a cântat versurile dureroase. Lăutarul a cântat într-un living obscur, printre lumânări și cu tabloul tatălui său alături.

Citeste si: Înmormântarea celebrului artist Petrică Cercel a fost amânată. Ce s-a întâmplat

La un moment dat, Florin Cercel se ridică și sărută portretul tatălui său.

Melodie dedicată în memoria lui Petrică Cercel

„Se simte până la etajul zece, prin ce durere inima mea trece. Se aude plânsul meu, se aude of-ul meu, dar nu mă poate liniști nici Dumnezeu. Se simte până la etajul zece...Câteodată dorm plângând și mă trezesc înjurând. Dorul care mă omoară, mi-e să nu fac vreo greșeală fatală. Prea multă supărare pe mine, niciun doctor nu m-ar face bine...” sunt doar câteva din versurile melodiei. Florin Cercel le interpretează cu lacrimi în ochi, gândindu-se la omul care i-a dat viață- Petrică Cercel.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Petrică Cercel a murit! Doliu în industria muzicală

Piesa de jale a fost lansată în urmă cu șapte ore și a strâns peste 182.314 de vizualizări. Familia Cercel este devastată de durere, după moartea artistului. „Fiecare o gândește cum vrea…
Noi în felul nostru, voi în felul vostru!
În curând #FlorinCercel- Etajul 10 🙏❤️”, a

zis Ionuț Cercel.

Fiul cel mic al manelistului a adăugat: „Dorința tatălui meu a fost ca tot timpul noi să facem muzică, să muncim, să-i ducem numele mai departe.
Pentru sufletul nostru ar fi fost momentul potrivit acum să ne oprim, dar din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU, vom cânta incontinuare si vom încerca să-l mulțumim si mai mult si să-l facem si mai mândru de noi prin muzica de calitate pe care o vom cânta pentru oamenii care iubesc familia PETRICĂ CERCEL, exact cum a făcut-o el..până în ultimul moment al vieții!🙏”.

Citeste si: O doctoriță din Vâlcea, infectată cu coronavirus, a murit în locuința proprie. Era vaccinată cu doza completă

Ionuț Cercel a distribuit în mediul online melodia Facă-se voia Ta, cântată de Petrică Cercel. „Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu.
Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta!
Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a încheiat Ionuț Cercel.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

melodie familie cercel etajul zece

Petrică Cercel.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ionuț Cercel, gest emoționant în memoria tatălui său! Cum sună ultima piesă compusă de regretatul manelist: „Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si