Primul mesaj al lui Ionuț Cercel după moartea tatălui său: ”Oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu”

La aproape o lună de la moartea lui Petrică Cercel, cântărețul Ionuț Cercel, fiul său, a transmis primul său mesaj către public. A postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător.

Author: Andreea Bolocan joi 14 octombrie 2021 , 15:03

Mesaj emoționant transmis de către Ionuț Cercel moarte

Mesaj emoționant transmis de către Ionuț Cercel

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După ce a luat o pauză pentru a petrece timp alături de cei dragi și a își plânge tatăl în liniște, Ionuț Cercel a postat o piesă a răposatului părinte, alături de care a postat

un mesaj care a emoționat.

Marți, 12 octombrie 2021, Ionuț Cercel a lansat o piesă compusă și cântată chiar de tatăl său, Petrică Cercel, piesă în care acesta i se adresa lui Dumnezeu.

”Nu-mi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor! Că-i distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor! Și dacă viața mea Doamne o vrei, facă-se voia Ta! Eu am să plec, dar ei vor plânge.”, astea sunt doar câteva dintre versurile care apar în melodia lui Petrică Cercel.

Citeste si: După Petrică Cercel un alt artist a pierit. Este doliu printre lăutari

Ionuț Cercel crede că tatăl său știa că urmează să moară

Alături de această piesă, Ionuț Cercel a transmis și un mesaj publicului, mesaj în care sublinia faptul că tatăl său ar fi scris această piesă pentru

că a presimțit că o să moară.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel la descrierea unei piese a tatălui său, cu titlul ”Facă-se Voia Ta”.

Aici găsiți melodia.

Mesajul transmis pe Facebook 

[Sursa foto: Facebook]

Petrică Cercel a murit infectat cu COVID-19 în luna septembrie

Pe data de 16 septembrie 2021, Petrică Cercel se stingea din viață, pe patul unui spital din Capitală. Artistul se confrunta cu probleme serioase de sănătate, după infectarea cu coronavirus.

Petrică Cercel

[Sursa foto: Facebook]

Înainte să se stingă din viață tatăl său, Ionuț Cercel lansa un apel către prietenii săi de pe Facebook, să se roage pentru sănătatea părintelui său.

Citeste si: Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

"Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul.”, a scris Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si