Mercur iese din faza de retrogradare începând cu 3 februarie 2022. Cum repari tot ce a stricat planeta comunicării

Mercur va ieși din retrogradare pe 3 februarie. Mercur va sta până pe 14 februarie în zodia Vărsător. Iată cum poți să repari tot ce a stricat planeta comunicării!

Author: Alina Raducu miercuri 02 februarie 2022 , 11:16

Mercur iese din faza de retrogradare începând cu 3 februarie 2022. Cum repari tot ce a stricat planeta comunicării

Mercur iese din faza de retrogradare începând cu 3 februarie 2022. Cum repari tot ce a stricat planeta comunicării

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astrele ne atenționează că trebuie fim în continuare vigilenți, deoarece efectele retrogradării se vor resimți până pe 10 martie. Atunci când Mercur va începe tranzitul în semnul Peștilor.

Mercur a mai fost în Capricorn în perioada 13 decembrie- 2 ianuarie, iar tot ce s-a întâmplat atunci va fi reluat între 4-14 februarie.

Astfel, toate deciziile și schimbările făcute la finalul anului 2021, vor reveni în viața noastră, pentru a ne ajuta să ne dăm seama dacă am procedat așa cum trebuia. În plus, dacă am fugit de asumarea unor responsabilități, de data aceasta nu vom mai putea. Mercur are acest dar de a te băga în aceeași buclă până nu rezolvi totul așa cum ar trebui.

Cum repari ce a stricat Mercur retrograd?

În această perioadă, mintea noastră va fi obligată să să se axeze din nou pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn a fost precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte.

Căruia îi place să ne lase corigenți/repetenți. Iar la final suntem nevoiți să ne dăm restanțele.

Până pe 14 februarie, optimismul deșanțat și încrederea oarbă nu vor fi încurajate. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Mercur retrograd ne va ajuta să ne regândim angajamentele pe care le facem și acordurile în care intrăm. Am putea să dăm la o parte ceea nu ne mai servește sau vom putea să reajustăm sau să adăugăm noi angajamente pentru a ajunge unde ne dorim. 

Mercur Retrograd în semne de pământ este despre a învăța cum să folosim cuvântul, cum trecem la acțiune. În timp  ce ne observăm mințile și ne remodelăm gândurile, va trebui să trecem și la acțiuni inspirate.

Citeste si: Fazele lunii februarie 2022: Ce surprize ne aduc Luna Nouă şi Luna Plină din a doua lună a anului

Când va fi următoarea faza de retrogradare a planetei Mercur?

Pe parcursul anului 2022, Mercur va retrograda  predominant în semne de pământ, dar și de apă, astfel încât întrebările legate de angajamente vor deveni tema principală pentru cea mai mare parte a anului. 

Mercur retrograd 10 mai- 3 iunie 2022

Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Spre jumătatea anului, vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur, conform astrosens.ro

Mercur retrograd 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

Mercur retrograd 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Mercur iese din faza de retrogradare începând cu 3 februarie 2022. Cum repari tot ce a stricat planeta comunicării

Mercur iese din faza de retrogradare începând cu 3 februarie 2022. Cum repari tot ce a stricat planeta comunicării

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

În acest an, Mercur va fi încurajat de Venus, Marte și Pluto, toate în semnul Capricornului, astfel am putea spune că astrele ne oferă câteva șanse suplimentare. Avem niște ași în mânecă. Este adevărat, însă, că urmările retrogradării nu ne sunt foarte dragi, dar putem profita de data aceasta să ne demonstrăm maturitatea și pragmatismul în cele mai importante momente. 

Retrogradarea nu este un moment pentru a începe lucruri noi, este un moment de pauză și reflecție, așadar având aceste două planete în mișcare  pe tărâmul nevăzut, ele pot crea această senzație în corpul nostru energetic.

Astfel, dacă în momentul retrogradării te simți neinspirat de noul an sau poate mai obosit decât în mod obișnuit, să știi că simți această energie a retrogradării. În loc să lupți împotriva ei, folosește această energie pentru a avea grijă de tine, pentru a găsi liniștea și pentru a afla că nu trebuie să pui presiune pe tine pentru a face începutul de an unul orientat către scop.

Însă, și în perioada retrogradării vor fi oportunități din plin pentru a stabili scopuri și ambiții pe măsură ce călătorim prin anul în curs.  Nu te simți ca și cum ai ratat doar pentru că am întors o altă filă în calendar.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si