Mersul trenurilor 2022: Cum poţi vedea online dacă un tren are întârziere?

Mersul trenurilor 2022. Uneori, din cauza vremii nefavorabile sau a infrastructurii precare, trenurile din România au de multe ori întârzieri la sosire.

Author: Alexandra Bercea miercuri 27 iulie 2022 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mersul trenurilor 2022.  Pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro  domeniul Camere web (https://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web).

Dacă sunteţi deja în tren accesaţi de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren) introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe informatii tren. 

Cum poţi vedea online dacă un tren are întârziere?

Pentru a vă informa cu privire la circulaţia trenurilor în ziua curentă, accesaţi unul dintre link-urile:

-in aplicația  Trenul meu  -  http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren, introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

Citeste si: “The Floor”, succes uriaș la lansarea în Spania! Urmează România!- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

-înainte de plecarea la drum informați-vă telefonic la Gara CFR pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționați să călătoriți sau verificați tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul Camere web

-numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe  www.cfrcalatori.ro   la secțiunea Informații telefonice:  http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/informatii-telefonice;

sau https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/  sau link-ul  https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/ De asemenea, reprezentanții CFR atentionează că unele ore sunt estimative.

Astfel, asiguraţi-vă că ajungeţi în timp util la gară.

Potrivit CFR, pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, potrivit Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea „Tarife în țară”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si