VIDEO | Mesaj neașteptat din partea lui ÎPS Teodosie: ”Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene”

Vineri, 15 octombrie 2021, ÎPS Teodosie, în cadrul emisiunii ”Dialog duhovnicesc” de la Radio Dobrogea, a îndemnat răspicat credincioşii să nu se vaccineze împotriva coronavirusului.

Author: Andreea Bolocan vineri 15 octombrie 2021 , 14:08

ÎPS Teodosie îndeamnă credincioșii să nu se vaccineze coronavirus

ÎPS Teodosie îndeamnă credincioșii să nu se vaccineze

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Înalt Prea Sfințitul Teodosie nu s-a mai abținut și și-a spus părerea despre vaccinare. Întrebat de realizatorul emisiunii ”Dialog duhovnicesc”, preotul Eugen Tănăsescu, cum să reacţioneze credincioşii dacă va fi obligatoriu Certificatul verde, ierarhul a transmis credincioşilor să se adreseze în masă Justiţiei.

”Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege”, a spus ÎPS Teodosie.

ÎPS Teodosie: ”Vaccinul va înceta”

Arhiepiscopul Tomisului, care a spus de multe ori că nu se vaccinează din motive medicale, a transmis oamenilor: ”Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene“, el auzind că în Uniunea Europeană ”vaccinul va înceta”.

Citeste si: Raed Arafat, informații noi despre accesul în magazine cu certificatul COVID

ÎPS Teodosie este una dintre vocile radicale ale bisericii, intrând deseori în dezacord cu punctul oficial de vedere al BOR. Totodată, în perioada pandemiei de COVID-19 s-a remarcat nu doar odată prin încălcarea regulilor de protecție sanitară.

ÎPS Teodosie

Ce părere are ÎPS Teodosie de nerespectarea măsurilor COVID-19

În toată perioada pandemiei de COVID-19, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a contestat restricțiile impuse de autorități. El a contestat inclusiv în instanță restricțiile privind organizarea pelerinajelor.

Citeste si: Carantinarea Capitalei, pe masa ședinței CNSU de vineri. Raed Arafat: "Înseamnă să izolezi Bucureștiul de restul României"

Cu privire la răspunderea legată de cei care s-ar putea infecta cu noul coronavirus în timpul slujbelor ori pelerinajelor unde nu s-a respectat distanțarea socială, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns: „Dacă este momentul să plece din viaţa aceasta, pleacă la Dumnezeu“.

VIDEO- Declarațiile făcute de ÎPS Teodosie

 

VIDEO- Credincioșii, pro și contra în ceea ce privește mesajul transmis de ÎPS Teodosie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si