Mesaj zguduitor după moartea lui Costin Mărculescu: „Nu mi-ai spus nimic...”

Politicianul Codrin Ștefănescu a povestit pe Facebook o întâmpllare cu Costin Mărculescu, găsit decedat în propria casă, miercuri noapte.

Author: I.C. joi 11 iunie 2020 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a făcut referire la una dintre petrecerile organizate de ziua lui Costin Mărculescu.

Citeste si: Mara Bănică a vorbit despre cauza decesului lui Costin Mărculescu

„Rāmas bun, prieten vechi! Aşteptam noua ta carte, aşteptam petrecerea de ziua ta. Nu ştiam cā te simţi singur şi pārāsit de toţi, nu ştiam cā ai probleme.

Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit.

Probabil cā nu ai spus nimānui. Ţin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar şase! Plus lāutarii. Şi a fost extraordinar! Ţi-am spus şi noi cā lumea e rea, nepāsātoare şi uitucā. Dar tu ai continuat sā zâmbeşti şi sā speri.

Citeste si: Costin Mărculescu a fost găsit mort. Primele imagini de la locul tragediei

Cā oamenii vor deveni buni şi valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag!

Dumnezeu sā te ocroteascā, Costin Mārculescu!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Costin Mărculescu  a fost descoperit mort în apartamentul său, după ce, timp de mai multe zile, acesta nu a mai răspuns la telefon, la mesaje sau la ușă. Nimeni nu a mai reușit să dea de el.

Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce o ţeavă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu şi a inundat mai multe apartamente. 

Citeste si: Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu, cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si