Mesaje haioase de Ziua Îndrăgostiților 2021. SMS-ul care o va face pe persoana iubită să râdă copios

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021. Urări de Valentine's Day 2021. Ziua Îndrăgostiților 2021 mesaje. Mesaje de iubire. Mesaje de dragoste 2021. Valentine's Day 2021 mesaje de dragoste. Pe 14 februarie 2021 oamenii de pretutindeni își exprimă iubirea. Vezi câteva mesaje amuzante de dragoste care îi va aduce zâmbetul pe buze persoanei de lângă tine.

Author: Georgiana Balaban vineri 12 februarie 2021 , 09:52

mesaje amuzante de ziua îndrăgostiților 2021
Mesaje haioase pentru îndrăgostiți.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ziua Îndrăgostiților 2021 este un moment de bucurie pentru toate cuplurile. Dacă vrei să ieși din tipar, scriei iubitei tale un mesaj de dragoste haios. Îi vei stârni râsul, pe lângă sentimentele profunde care vor ieși la iveală.

SMS-ul care o va face pe persoana iubită să râdă copios.

„Sunt un poliţist şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea.”

Citeste si: Tradiții și superstiții de 1 Martie. Ce nu ai voie să faci de mărțișor ca să îți meargă bine tot anul 2021

„Am coborât din mintea ta, m-am odihnit pe pleoapele tale…ai simţit? Am alunecat şi acum mă ţin de genele tale…mă vezi? AUUU …cad am ajuns pe buzele tale…MMM…ce dulci sunt!!!”

„Afară plouă. Cu lacrimi mari şi fierbinţi. Le-am gustat şi erau dulci. Erau de la tine oare?”

„Chiar dacă am tuse, durere-n gât, frisoane şi stări de oboaseală, cu sau fără gripă porcină…dragostea pentru tine mă băga-n boală.”

„M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!”

Citeste si: VIDEO- Unii îndrăgostiți își fac declarații de iubire, alții merg la psiholog

„Dimineaţa nu mănânc, mă gândesc la tine, la amiază nu pot mânca, mă gândesc la tine, seara nu pot mânca, mă gândesc la tine, iar noaptea nu pot dormi mi-e foame!”

„Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua….”

„Dacă te simţi singură, voi fi umbra ta. Dacă ai nevoie de o îmbrăţişare, te voi primi în braţele mele. Dacă vrei să fii fericită, o să fiu zâmbetul tău. Dacă ai nevoie de bani… aşteaptă-ţi salariul!”

„Dacă aş putea să rearanjez alfabetul, aş pune tu şi eu împreună.”

„Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”

„Vorbesc cu canapeaua şi flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!”

Mesaje haioase de dragoste

„O scoică de aur e inima mea; perla iubiri se află în ea; dacă scoica se sparge de stâncile reci, perla iubirii rămâne pe veci”.

„Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează şi ca orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte”.

mesaje amuzante de ziua îndrăgostiților 2021
Mesaje haioase de Ziua Îndrăgostiților.[Sursa foto: PixaBay]

„Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş plânge niciodată de frică să nu te pierd”.

„Spune-mi unde eşti, să ştiu unde să caut! Spune-mi ce visezi, să ştiu ce să îţi dau”

Citeste si: Valentine's Day 2021. Cele mai frumoase declarații de dragoste pentru persoana iubită

„Spune-mi pe cine doreşti, să ştiu cine trebuie să fiu! Spune-mi că mă iubeşti!”.

„Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

„Dacă aş putea să rearanjez alfabetul, aş pune tu şi eu împreună.”

„Ochii tăi ca două izvoare, m-au prins în mrejele lor şi mi-au insuflat o dragoste nebună”.

Citeste si: SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților 2021- Urări și felicitări de dragoste pentru iubit sau soț de Valentine's Day!

„Ca o dovadă a dragostei noastre, Ziua îndrăgostiţilor va fi cea mai frumoasă zi de când suntem împreună, va fi o floare pentru iubirea noastră pură”.

„Astăzi de Ziua îndrăgostiţilor mărturisesc. Dragostea începe cu un zâmbet, continuă cu un sărut şi se termină cu o lacrimă”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si