Mesaje de 1 decembrie. Cele mai frumoase urări de Ziua Națională a României

Mesaje de 1 decembrie. Ziua Națională a României este mult mai mult decât ce se vede la televizor: o paradă militară, discursuri impresionante sau fasole cu ciolan afumat. Această zi are o semnificație profundă, fiind vorba de constituirea României Mari.

Author: Raluca Ionita sâmbătă 30 noiembrie 2019 , 15:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mesaje de 1 decembrie. La această dată, românii sărbătoresc Marea Unire, iar cu această ocazie își transmit reciproc mesaje, felicitări, urări, SMS-uri pline de patriotism.

Mesaje de 1 decembrie. Iată o listă cu cele mai frumoase urări de Ziua Națională a României:

"La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!"

"În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!"

"A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!"

"De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român.

La mulți ani!"

"Felicitări pentru toate sumesaje 1 Decembrieccesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!"

"Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!"

"Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!"

"Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toata suflarea românească. La mulți ani Romane!"

"La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!"

"La mulți ani Romania! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!"

"La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!"

"Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!"

"Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit."

"La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!"

"Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani romane, la mulți ani Romania!"

Mesaje de 1 decembrie. Cele mai frumoase urări de Ziua Națională
Mesaje de 1 decembrie. Cele mai frumoase urări de Ziua Națională

"1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!"

"Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați."

"De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!"

"Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate."

"Cu ocazia Zilei Naționale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastră si sa va transmitem cele mai sincere urâri de bine."

"Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani!"

Citeste si: Ce sărbătorim pe 1 decembrie. Istorie Ziua Națională a României

Citeste si: Rugăciune Sfântul Andrei. Ce să rostești sâmbătă pentru a fi ferit de necazuri

Citeste si: Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți

"Ziua Naționala a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aducă in fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți roman."

"Cu ocazia Zilei Naționale va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!"

"Suntem bucuroși sa colaboram cu romani deosebiți ca dumneavoastră. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!"

"Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care li meritați din plin. La mulți ani!"

"De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!"

"Cu ocazia Zilei Naționale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulți Ani!", potrivit ziarulunirea.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si